ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη καταζητούμενου μετά από διεθνές ένταλμα της Ρωσίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη καταζητούμενου μετά από διεθνές ένταλμα της Ρωσίας

Στη σύλληψη 42χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, προχώρησαν χθες (9/4), μέλη της Αστυνομίας, στην επαρχία Λεμεσού.

Το Διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του 42χρονου, εξέδωσαν οι Ρωσικές Αρχές, σε σχέση με αδικήματα απάτης και πλαστογραφίας.

Ο 42χρονος εκζητούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 6.00 το απόγευμα χθες (9/4), στην Λεμεσό, βάσει προσωρινού εντάλματος, το οποίο εξέδωσαν οι Αρχές της Κύπρου.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της Δικαστικής διαδικασίας έκδοσης του στις Ρωσικές Αρχές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Το πρωί της Τρίτης η συνάντηση ΠτΔ-Λακρουά - Παρακολουθεί την κατάσταση στην Πύλα η Κυβέρνηση

Την Τρίτη αναμένεται να έχει συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE