ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Που πήγε ο μάνατζερ του Ενσούε – Παίζει δυνατά το όνομα του πρώην άσου του ΑΠΟΕΛ!

Που πήγε ο μάνατζερ του Ενσούε – Παίζει δυνατά το όνομα του πρώην άσου του ΑΠΟΕΛ!

Σε ένα τάιμινγκ όπου ο 29χρονος δεξιός μπακ δεσπόζει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», ο Έλληνας agent του γραφείου που διατηρεί τα μανατζερικά δικαιώματα του, έπαιξε…μπάλα στην Αθήνα. Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να επιχείρησε στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Άρη να κατεβάσει τους μεταγραφικούς τόνους, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Εμίλιο Ενσούε κυκλοφορεί στην «πράσινη» ατζέντα ενόψει καλοκαιριού. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Στα πόδια του 29χρονου δεξιού μπακ από την Ισημερινή Γουινέα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βλέπει έναν παίκτη που διαθέτει το αγωνιστικό «πακέτο» να ανεβάσει την ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.

Από τα «θέλω» βέβαια των προπονητών, μέχρι την ολοκλήρωση ενός deal, υπάρχει πάντα μια απόσταση. Μικρή ή μεγάλη, αυτό είναι κάτι που η πορεία το δείχνει.

Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, το σίγουρο είναι πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με το μανατζερικό γραφείο που διατηρεί τα δικαιώματα του Ενσούε και πρόκειται για την «Base Soccer Agency», όπως έχει γράψει το SDNA σε παλαιότερο ρεπορτάζ, μαζί με «ζουμερό» backstage για τον παίκτη που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του Παναθηναϊκού.

Παρεμπιπτόντως, ο Έλληνας εκπρόσωπος του μανατζερικού γραφείου που έχει τον Ενσούε, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα.

Τι πράγμα;

Αν είχε κάποια συνάντηση ο agent Σάκης Τζήκας με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, έπειτα από την κοινή παρουσία τους – όπως αποκάλυψε το SDNA – στον πρόσφατο αγώνα των Εθνικών ομάδων Νέων Ελλάδας και Αγγλίας που έλαβε χώρα στο Νησί;

E αυτό είναι κάτι που σηκώνει περαιτέρω (δυνατό) ρεπορτάζ. To be continued…

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top