ΠΕΓΕΙΑ: Η θάλασσα ξέβρασε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - Τρίτη φορά μέσα σε δυο μήνες

ΠΕΓΕΙΑ: Η θάλασσα ξέβρασε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών - Τρίτη φορά μέσα σε δυο μήνες

Εντατικές έρευνες διεξάγει η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) για την υπόθεση ανεύρεσης ναρκωτικών βάρους ενός κιλού και τετρακοσίων γραμμαρίων περίπου  σε θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου  Πέγειας ενώ τα ανευρεθέντα στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί υπάλληλος του Τμήματος Δημοσίων Έργων ειδοποίησε τη δύναμη για ύπαρξη άγνωστου αντικειμένου.

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι το δέμα περιείχε έξι συσκευασίες με ρητίνη κάνναβης μεικτού βάρους ενός κιλού και 400 γραμμαρίων περίπου.

Όλα τα ανευρεθέντα στάλθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE