ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΠΥΡΓΟΣ» από την Κροατία για παρτενέρ του Σίλντενφελντ (Μεταγραφικό)

«ΠΥΡΓΟΣ» από την Κροατία για παρτενέρ του Σίλντενφελντ (Μεταγραφικό)

Στο πρόσωπο του 29χρονου Κροάτη αμυντικού, Μπράνκο Βίργκοτς βρήκε ο Τιμούρ Κετσπάγια τον ιδανικό παρτενέρ για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο 29χρονος Βίργκοτς που βλέπει τον κόσμο από το 1.94 μ. ανήκει στην Μακάμπι Νετάνια (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο) ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2013 στην Όσιτζεκ ενώ το 2009 είχε δοθεί δανεικός στη Σλάβονατς.

Το 2013 πήρε μεταγραφή για την ΡΝΚ Σπλιτ ενώ από το 2016 και έπειτα βρίσκεται στο Ισραήλ και την Μακάμπι Νετάνια μετρώντας 61 συμμετοχές συνολικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις οποίες αποκαλύπτει η εφημερίδα Goal, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη αποστείλει συμβόλαιο στον Βίργκοτς και αναμένει σύντομα την απάντηση του. Εάν και εφόσον είναι θετική τότε θα εναπόκειται στον ίδιο να βρει τη λύση με την ομάδα του και να έρθει ως ελεύθερος στην Κυρία.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η περίπτωση του τότε θα συναντήσει τον συμπατριώτη του, Γκόρντον Σίλντενφελντ στην άμυνα της Ανόρθωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top