ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοβερά πράγματα στο «Αμμόχωστος» και ΘΡΙΛΕΡ με buzzer beater… παραμονής στο 90+5′!

Φοβερά πράγματα στο «Αμμόχωστος» και ΘΡΙΛΕΡ με buzzer beater… παραμονής στο 90+5′!

Σε ένα ματς με τρομερή εξέλιξη μετά το 75′ η Πάφος πέτυχε τεράστια νίκη με γκολ του Ντόβμπνια στο 90+5′ και επικράτησε με 3-2 της Αλκής!

Το σκορ άνοιξε ο Κάρλος στο 12′ με την Πάφο να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ των Ράσιτς (75′) και Νέμετς (80′) όμως ο Ακόστα έφερε το ματς στα ίσα στο 85′! Η Πάφος όμως δεν είπε την τελευταία της λέξη και με τον Ντόβμπνια στο 90+5′ πήρε το τρίποντο.

Α’ Ημίχρονο

Με περισσότερη όρεξη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Αλκή και στην πρώτη της ευκαιρία στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Ο Σπόλιαριτς ήταν αυτός που έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Κάρλος με τον Μολ να κάνει κακή έξοδο και τον φορ της Αλκής να τον προσπερνά και να σκοράρει σε κενή εστία.

Στη συνέχεια η Αθάνατη κράτησε εύκολα τον έλεγχο του αγώνα με την Πάφο να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση στην εστία του Πάρντο.

Η Πάφος μετά το ημίωρο κατάφερε να κερδίσει μέτρα και να πιέσει την Αλκή όμως ένα μακρινό σουτ του Ζίβουλιτς δεν απείλησε και η Αθάνατη πήγε στα αποδυτήρια με το υπερ της 1-0.

Β’ Ημίχρονο

Με περισσότερη διάθεση μπήκαν στο Β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες. Πρώτα η Αλκή απείλησε στο 54′ και το 55′ όμως το απευθείας φάουλ του Σπόλιαριτς απέκρουσε ο Ράσιτς και στο μακρινό σουτ του Ακόστα ο Μολ έδιωξε με δυσκολία.

Ένα λεπτό αργότερα απείλησε η Πάφος σε δύο περιπτώσεις με την κεφαλιά του Νέμετς να καταλήγει στα χέρια του Πάρντο και το διαγώνιο σουτ του Ανγκούλο από αριστερά να περνάει λίγο έξω.

Στο 67′ ο Σπόλιαριτς απείλησε με σουτ από πλάγια δεξιά όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στη συνέχεια η Πάφος ανέβασε ρυθμούς και σε τρία λεπτά από το 70′ μέχρι το 73′ απείλησε τρεις φορές όμως ο Πάρντο απέκρουσε τα σουτ των Ράσιτς και Ανγκούλο ενώ το πλασέ του Νέμετς πέρασε μόλις έξω.

Η υπεροχή της Πάφου καρποφόρησε στο 75ο λεπτό όταν ο Φιλιώτης έκανε ωραία μπαλιά από αριστερά και ο Ράσιτς με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Πάρντο φέρνοντας το ματς στα ίσα!

Η Πάφος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε στην ανατροπή μετά την ωραία κάθετη του Φόλμπρεχτ στην πλάτη της άμυνας με τον Νέμετς σε θέση τετ-α-τετ να νικάει τον Πάρντο και να φέρνει τα πάνω κάτω!

Η Αθάνατη όμως δεν το έβαλε κάτω και στο 85ο λεπτό αντέδρασε με τον Ακόστα να σκοράρει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και να φέρνει το ματς ξανά στα ίσα!

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Αλκή: Πάρντο, Σερφά, Ιβάν Κάρλος (Ηλία 65′), Μπελαμεϊρί, Χαρής (Φλόρες 87′), Σπόλιαριτς, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Τριμπό (Κωνσταντίνου 77′)

Πάφος FC: Μολ, Μπαγκάρντ, Ντόρβμνια, Σιρόκ, Φιλιώτης, Ζίβουλιτς, Κουλς (Φόλμπρεχτ 69′), Ιμπραχίμ (Ράσιτς 45+2′), Ράκελς (Λουλίνια 60′), Νέμετς, Ανγκούλο

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top