ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ: Τυλιγμένη σε σεντόνι η γυναίκα ασιατικής καταγωγής -Οι εξετάσεις καθορίζουν το χρονικό σημείο θανάτου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ: Τυλιγμένη σε σεντόνι η γυναίκα ασιατικής καταγωγής  -Οι εξετάσεις καθορίζουν το χρονικό σημείο θανάτου

Γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Κυριακής (14/04) λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε τον εντοπισμό πτώματος σε φρεάτιο που βρίσκεται σε μεταλλείο της επαρχίας Λευκωσίας. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου με τη συμβολή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση του πτώματος από το εν λόγω φρεάτιο, το οποίο ανήκει σε άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους που διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή, το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Η νενομισμένη νεκροτομή ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (15/04), λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, από τους πιο πάνω Ιατροδικαστές, στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, παραλήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε ασιατικής καταγωγής γυναίκα και βρισκόταν τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη χειροπόδαρα. 

Το χρονικό σημείο που απεβίωσε η γυναίκα δεν μπορεί για την ώρα να καθοριστεί. Σαφείς ενδείξεις αναμένεται να προκύψουν μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας διερευνάται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top