ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ: Τυλιγμένη σε σεντόνι η γυναίκα ασιατικής καταγωγής -Οι εξετάσεις καθορίζουν το χρονικό σημείο θανάτου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ: Τυλιγμένη σε σεντόνι η γυναίκα ασιατικής καταγωγής  -Οι εξετάσεις καθορίζουν το χρονικό σημείο θανάτου

Γύρω στις 15:20 το απόγευμα της Κυριακής (14/04) λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε τον εντοπισμό πτώματος σε φρεάτιο που βρίσκεται σε μεταλλείο της επαρχίας Λευκωσίας. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου με τη συμβολή μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, έγινε κατορθωτή η ανάσυρση του πτώματος από το εν λόγω φρεάτιο, το οποίο ανήκει σε άγνωστη γυναίκα.

Σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους που διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή, το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης. 

Η νενομισμένη νεκροτομή ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (15/04), λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, από τους πιο πάνω Ιατροδικαστές, στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, παραλήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και άλλες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το πτώμα ανήκει σε ασιατικής καταγωγής γυναίκα και βρισκόταν τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη χειροπόδαρα. 

Το χρονικό σημείο που απεβίωσε η γυναίκα δεν μπορεί για την ώρα να καθοριστεί. Σαφείς ενδείξεις αναμένεται να προκύψουν μετά τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και άλλων εξετάσεων.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας διερευνάται.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE