ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έριξε… βόμβα η Ζαλγκίρις στην Πόλη!

Έριξε… βόμβα η Ζαλγκίρις στην Πόλη!

Απίστευτο θρίλερ στην Κνωσνταντινούπολη, με την Φενέρμπαχτσε να γυρνάει από την… κόλαση, όμως η Ζαλγκίρις «μίλησε» στα κρίσιμα σημεία και με μπροστάρη τον Ουλανόβας πήρε σπουδαία νίκη (82-80).

Η Φενέρ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παρκέ και με μπροστάρη τον Μέλι πήρε τα ηνία του αγώνα (13-6, 4′). Η Ζαλγκίρις δεν έχασε την επαφή της με το σκορ, όμως και χάρη στον Βέστερμαν μείωσε σε απόσταση βολής (15-13, 6′). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις και από τον Τόμπσον, παίρνοντας το προβάδισμα (15-18, 8′). Η Φενέρ αντέδρασε και πάλι και χάρη στον Γκριν πήρε προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

ΚΑΝΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παρά το γεγονός πως έχασε το προβάδισμα στο φινάλε του δεκαλέπτου, η Ζαλγκίρις βρήκε ρυθμό στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, παίρνοντας και πάλι προβάδισμα (28-33, 14′). Ο Ουόλτερς ήταν ορεξάτος και η διαφορά έφτασε σε διψήφια επίπεδα (30-40, 16′). Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έβγαζαν νευρικότητα στο παιχνίδι τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ζαλγκίρις με τον Ουάιτ (36-46, 18′). Ο Σλούκας, όμως, έγραψε τον επίλογο του πρώτου μέρους με τρίποντο, για το 39-46.

Οι παίκτες του Γιασικεβίτσιους είχαν τα ηνία και στο δεύτερο μέρος. Ο Ουλανόβας βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και η Ζαλγκίρις «χτυπούσε» κάθε miss match, με τη διαφορά να φτάνει στους 15 πόντους (46-61, 25′). Σλούκας και Ντατόμε προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, όμως η Ζαλγκίρις διατηρούσε τον έλεγχο (53-69, 27′). Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα για το 58-73 της Ζαλγκίρις.

Ο Κώστας Σλούκας ανέλαβε δράση και η Φενέρμπαχτσε μάζεψε τη διαφορά στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου (62-73, 33′). Η Φενέρ συνέχισε να πιέζει και με τον Γκούντουριτς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι (71-77, 36′). Η καλή άμυνα του Ουλανόβας, όμως έφερε κλέψιμο και κάρφωμα για την Ζαλγκίρις σε κρίσιμο σημείο (71-79, 37′). Ο Βέσελι εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς για την Φενέρμπαχτσε η οποία μείωσε (77-80, 38′).

Ο Ντατόμε «μίλησε» σε κρίσιμο σημείο και η Φενέρ ισοφάρισε (80-80, 38» για το τέλος). Ο Ουλανόβας με ένα σπουδαίο καλάθι έγραψε το 80-82 και στη συνέχεια ο Γκούντουριτς έκανε λάθος, καθώς πάτησε γραμμή. Ο Βέστερμαν μέτρησε 0/2 βολές στα 3,8» για το τέλος, όμως δεν κόστισαν, καθώς το σουτ του Ντατόμε δεν βρήκε στόχο, με την Ζαλγκίρις να φεύγει με σπουδαίο «διπλό» από την Πόλη.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 39-46, 58-73, 80-82

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top