Γ. Λιλλήκας: «Εργοδότες εκμεταλλεύονται τους νέους μας» - Ζητά ξανά ως κατώτατο μισθό τα 1.125 ευρώ

Γ. Λιλλήκας: «Εργοδότες εκμεταλλεύονται τους νέους μας» - Ζητά ξανά ως κατώτατο μισθό τα 1.125 ευρώ

Από τους πολίτες θα εξαρτηθεί η εφαρμογή του ΓεΣΥ, αν οι πολίτες απαιτήσουν από τους γιατρούς τους να εγγραφούν στο Γενικό Σύστημα Υγείας δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι γιατροί θα ακολουθήσουν διαφορετικά θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι αυτοί που θα μείνουν απέξω, τονίζει ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας επίσκεψης με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του, στην λαϊκή αγορά Γερμασόγειας, ο κ. Λιλλήκας τόνισε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ εξαρτάται πλέον από τους πολίτες.  «Από τους πολίτες θα εξαρτηθεί θα έλεγα  σήμερα η εφαρμογή του ΓεΣΥ, αν οι πολίτες απαιτήσουν από το γιατρό τους και τους γιατρούς τους να εγγραφούν στο ΓεΣΥ δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι όλοι οι γιατροί θα ακολουθήσουν, διαφορετικά θα είναι οι μεγάλοι  χαμένοι αυτοί που θα μείνουν έξω από το γενικό σχέδιο υγείας» ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE