ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Φιρινίδης κράτησε το μηδέν στο Α΄ ημίχρονο – Με δέκα ο Ερμής

Ο Φιρινίδης κράτησε το μηδέν στο Α΄ ημίχρονο – Με δέκα ο Ερμής

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Αμμόχωστος», στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ουραγό Ερμή και την Αλκή για την 7η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β΄ γκρουπ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Η ομάδα της Αραδίππου μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας μία πολύ καλή στιγμή με τον Κατσιατή στο 3΄, όμως μετά το πρώτο τέταρτο η Αλκή ισορρόπησε και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας την κατοχή μπάλας και ελέγχοντας το ρυθμό μέχρι το τέλος του Α΄ ημιχρόνου.

Η «Αθάνατη» είχε μία καλή στιγμή με τον Σπόλιαριτς στο 4΄ και η επόμενη απειλή της ήταν στο 28΄, αφού δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία του Φιρινίδη.

Σε εκείνο το λεπτό όμως (28΄), η Αλκή έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για το 0-1, όταν αρχικά το σουτ του Τριμπό κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Κωνσταντίνου είδε τον Φιρινίδη να του στερεί το γκολ με εκπληκτική απόκρουση.

Ο Ερμής είχε μία καλή στιγμή στο 33΄ με τον Ντεβέσα και στο 39΄, η Αλκή επέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω αποβολής του Πούνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «κυανέρυθροί» πίεσαν για το γκολ, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, η πρώτη στο 41΄, όταν ο Φλόρες από κοντά με κεφαλιά, δεν μπόρεσε να νικήσει τον εκπληκτικό Φιρινίδη και η δεύτερη στο 43΄, όταν ο Κάρλος με κοντινή προβολή, έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top