Survivor: Όταν οι Τουρκάλες παίκτριες κουτσομπόλευαν τις Ελληνίδες – VIDEO

Survivor: Όταν οι Τουρκάλες παίκτριες κουτσομπόλευαν τις Ελληνίδες – VIDEO

H ημέρα της ένωσης των παικτών στο Survivor έφτασε και οι παίκτες που περίμεναν πως και πως αυτή την μέρα φόρεσαν τα «καλά» τους και διασκέδασαν στο πάρτι που τους ετοίμασε η παραγωγή. 

Αφού οι παίκτες λοιπόν κάθισαν ως ομάδες σε ξεχωριστά σημεία, μετά από λίγο άλλαξαν θέσεις και ο καθένας πήγε κι έκατσε όπου ήθελε και με όποιον ήθελε. Η Seda, η Sude και η Busra κάθισαν μαζί και άρχισαν να σχολιάζουν την εμφάνιση των Ελληνίδων.

«Οι πιο όμορφες είναι οι Τουρκάλες. Περισσότερο μου άρεσε η Ρία. Και το μακιγιάζ της είναι τέλειο. Αλλά είναι παλιομοδίτικο αυτό το ρούχο. Δεν μου άρεσε η Αφροδίτη. Ναι, στην Τουρκία δεν υπάρχει τέτοιο στυλ. Το πρόσωπο της Κατερίνας φαίνεται χλωμό. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δήμητρας φαίνονται φυσικά, αλλά δεν μου άρεσε το φόρεμά της. Η Ρία μοιάζει με τη μητέρα στην Οικογένεια Άνταμς. Που υπήρχε μια σκοτεινή οικογένεια», ήταν τα σχόλια που έκαναν οι τρεις Τουρκάλες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE