ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε εξέλιξη οι έρευνες στο φρεάτιο του Μιτσερού – Καταγράφουν οπτικό υλικό

Με ρομποτική κάμερα η οποία θα εισέλθει και θα καταγράψει εκ νέου οπτικό υλικό από τον εσωτερικό χώρο του φρεατίου, συνεχίζονται οι έρευνες στο Μιτσερό.

Του Μιχάλη Μενελάου

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για να ξεκινήσουν ξανά έρευνες εντός του φρεατίου όπου εντοπίστηκαν νεκρές δύο γυναίκες.

Θυμίζουμε ότι το ένα εκ των δύο πτωμάτων, ανήκει στην Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, ενώ το άλλο δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Τον φόνο της 38χρονης αλλοδαπής και ακόμη μιας γυναίκας από τις Φιλιππίνες, ομολόγησε ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς.

Ο 35χρονος που τελεί υπό κράτηση, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι το άψυχο σώμα της 6χρονης κόρης της Μαρί Ρόουζ, που ελλείπει από τον χώρο διαμονής της από την ίδια ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη και της μητέρας της, βρίσκεται στην λίμνη του Ξυλιάτου. Όπως είπε, ο ίδιος άφησε το πτώμα του παιδιού στο σημείο.

Ωστόσο, οι έρευνες στον Ξυλιάτο, δεν έχουν επιφέρει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, έτσι συνεχίζεται η επιχείρηση για εντοπισμό της 6χρονης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top