ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη του Άρη στον Βόλο

Φιλική νίκη του Άρη στον Βόλο

Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Άρης επικράτησε του ΝΠΣ Βόλου με 0-1 σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Σάββας Παντελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν βασικό ρόλο.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης και ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε να ξεκουράσει τους Ματίγια, Κουέστα, Ντιγκινί και Κόρχουτ, ενώ οι Βέλεθ, Τόνσο και Λάρσον αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η ενίσχυση του ιδρύματος «ΦΛΟΓΑ» αλλά και του Ορφανοτροφείου Βόλου, μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα τα δύο ιδρύματα τίμησαν και ευχαρίστησαν τον Άρη για την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του.

Στο παιχνίδι, ο Μπάμπης Παυλίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 41ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό, ενώ στο 75ο λεπτό ο Κλεμέντε προώθηκε υποδειγματικά στον Μέρο ο οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βόλου, στο δεύτερο δοκάρι των «κίτρινων».

ΒΟΛΟΣ: Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ροζ (46’ Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78’ Μέρο), Ιντζόγλου (66’ Βαλεριάνος), Σαββίδης (78’ Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62’ Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46’ Μαρτίνες), Γιουνές (46’ Σταματής).

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top