ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 19χρονος μετά από απαγωγή και ξυλοδαρμό

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 19χρονος μετά από απαγωγή και ξυλοδαρμό

Ξυλοδαρμό και απαγωγή του κατήγγειλε 19χρονος Βούλγαρος που διαμένει στην Γεροσκήπου της Πάφου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 45χρονου ομοεθνή του, το βράδυ της Τετάρτης (24/4).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Τρίτου Προγράμματος το ΡΙΚ, το πρωί της Πέμπτης (25/4), 19χρονος Βούλγαρος κατήγγειλε απαγωγή του μετά από συμπλοκή στην πλατεία Γεροσκήπου, όταν 45χρονος ομοεθνής του αφού τον χτύπησε, τον έβαλε στο όχημα του και τον μετέφερε σε άλλο σημείο όπου τον χτύπησε ξανά, πριν τον μεταφέρει πίσω στην πλατεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 45χρονος φέρεται να ζήτησε εξηγήσεις από τον νεαρό, γιατί μπήκε στο σπίτι του χωρίς την άδεια του.

Ο 19χρονος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.