ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καλοκαιρίας συνέχεια με δόση σκόνης- Ηλιόλουστο Πάσχα

ΚΥΠΡΟΣ: Καλοκαιρίας συνέχεια με δόση σκόνης- Ηλιόλουστο Πάσχα

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα κατά διαστήµατα θα αιωρείται σκόνη.

Σήµερα (25/4), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν µετά το µεσηµέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 23 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Απόψε (25/4) , ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Τη Μεγάλη Παρασκευή (26/4) και το Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το Μεγάλο Σάββατο δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο, για να παραµείνει πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top