Ιστορία έγραψε και στην Πορτογαλία ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης.
Ο νεαρός ιστιοπλόος μετά από το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 στην Αργεντινή κερδίζει λίγους μήνες αργότερα και το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Μια ημέρα πριν ολοκληρωθεί (Μεγάλο Σάββατο) η διοργάνωση ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έριξε… άγκυρα στην κορυφή του κόσμου.
Το Μεγάλο Σάββατο απομένει άλλη μια κούρσα στο πρόγραμμα και στη συνέχεια θα γίνει η στέψη! Στη 2η θέση είναι άλλος ένας Έλληνας ο Ιωάννης Καρβουνιάρης του ΝΟ Βάρης Βάρκιζας ο οποίος έχει 59 β.π και στην 5η είναι ο Νικόλαος Σιλιτζόγλου με 79.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν 28 αθλητές! Πηγή: Gazzetta.grΜετά από 14 κούρσες ο Αλέξανδρος είναι 1ος με 22β.π! Από τις 14 κούρσες που έχει «τρέξει» έχει κερδίσει τις 13!
Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πορτογαλία ο Καλπογιαννάκης!

Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com
Ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno 293 plus που διεξάγεται στην Πορτογαλία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sunday Night: Πρεμιέρα με «εκρηκτικό» δίδυμο – Ο Νίκος Αναστασιάδης απαντά για το επίμαχο βίντεο και ο Αντρέας Γεωργίου ανοίγει την ψυχή του
Καταγγελία πολίτη: Τον πήραν τηλέφωνο δήθεν για υπόπτες συναλλαγές με Amazon - Ευτυχώς κατάλαβε την απάτη - Προσοχή στον αριθμό
ΒΙΝΤΕΟ: Νύχτα τρόμου σε γειτονιά της Λεμεσού - Έφηβοι έβαλαν φωτιά σε κάδο και εξαφανίστηκαν - Δεν είναι η πρώτη φορά
Στη γειτονιά των αγγέλων ο Ερωτόκριτος Γεωργίου Πάφιος – Η παράκληση της οικογένειας – Δείτε φωτογραφία του
Open Corks 2026: Δύο μέρες γεμάτες καλό κρασί – Μην το χάσετε
Αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Μητέρα στραγγάλισε τα παιδιά της ηλικίας 5 και 7 ετών, τα βρήκε ο πατέρας τους

