ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στο Final Four η ΤΣΣΚΑ!

Ξανά στο Final Four η ΤΣΣΚΑ!

Μία καταιγιστική ΤΣΣΚΑ στο τέταρτο δεκάλεπτο με έναν σούπερ Ντε Κολό, νίκησε 92-83 την Μπασκόνια και έκλεισε θέση για το Final Four στη Βιτόρια! 

Έφυγε με την πρόκριση και με… εισιτήριο μετ’ επιστροφής από τη Βιτόρια η ΤΣΣΚΑ!

Ένα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Ντε Κολό, έσπρωξε την ομάδα του Ιτούδη στο δεύτερο σερί break (92-83) κόντρα στην Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-1 στη σειρά και να κλείσει θέση για το Final Four, που είναι το όγδοο σερί της!

Στους 27 πόντους σταμάτησε ο Γάλλος γκαρντ, με τον Χίγκινς να ήταν άξιος συμπαραστάτης με 19, ενώ ο Κουρμπάνοφ πρόσφερε 15.

Από τους Βάσκους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Πουαριέ με 21 πόντους, με τον Γκαρίνο να είχε 16.

Από νωρίς η αναμέτρηση είχε αποκτήσει πολύ γρήγορο ρυθμό, με το σκορ να πηγαίνει ψηλά, τις δύο ομάδες να ήταν μαζί (15-15) και το τέλος της πρώτης περιόδου να βρίσκει την Μπασκόνια μπροστά με ένα καλάθι (22-20).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Βάσκοι μπήκαν πιο δυνατά και με μπροστάρη τον Γκαρίνο ξέφυγαν στο +8 (35-27), στο 14’. Στο ίδιο τέμπο συνέχισε η ομάδα του Περάσοβιτς και με τους Πουαριέ και Σενγκέλια κατάφερε να ξεφύγει στο +11 (46-35), στο 18’ και με αυτή τη διαφορά θα πήγαινε στα αποδυτήρια, αλλά το buzzer beater του Ντε Κολό διαμόρφωσε το 48-39.

Χωρίς… φρένα πήγαιναν οι δύο ομάδες και στο δεύτερο μέρος, με την Μπασκόνια όμως να διατηρεί την υπέρ της διαφορά σε διψήφια τιμή (66-56), μέχρι το 27’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ξεκίνησε η αντεπίθεση της ΤΣΣΚΑ με τους Ντε Κολό και Χίγκινς, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ιτούδη να κλείσει την τρίτη περίοδο στο -3 (71-68).

Το ίδιο «ζεστός» ήταν ο Γάλλος και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους Ρώσους να κρατούνται για τα καλά στο παιχνίδι (73-72), ενώ με καλάθι του Χάινς πήραν το προβάδισμα (76-77), στο 34’. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι έπαθαν… μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ιτούδη να πάει στο +11 (76-87), στο 38’ και έχοντας τον πλήρη έλεγχο μέχρι τη λήξη έφτασε στη νίκη με το τελικό 83-92.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 48-39, 71-68, 83-92

inner

inner

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top