ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Αρχηγό Αστυνομίας

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Αρχηγό Αστυνομίας

Διευθετήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής 03/05.

Σε δηλώσεις του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ανέφερε πως την Παρασκευή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζουμε πως ο τέως - πλέον - υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί μόνος του στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, το πρωί της Πέμπτης 02/05, επιθυμία που πραγματοποιήθηκε.

Ο κύριος Νικολάου, γνωστοποίησε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, την απόφασή του να υποβάλει την παραίτησή του μετά από το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία με τους φόνους του 35χρονου λοχαγού και τις παραλείψεις από πλευράς της Αστυνομίας που υπέδειξε στο όλο ζήτημα.

Παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από πλευράς Προέδρου Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ: Ξεπέρασε την μια ώρα η συνάντηση Προέδρου – Ιωνά

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την συνάντηση με τον κ. Νικολάου, ο Πρόεδρος είχε δεχτεί στον Προεδρικό Μέγαρο, τον Αβέρωφ Νεοφύτου, η οποία  ολοκληρώθηκε, χωρίς να γίνουν οι οποιεσδήποτε δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στο προεδρικό ο Αβέρωφ πριν την κάθοδο Ιωνά – Αρχηγού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top