ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε μαχαιρωμένη έξω από το σπίτι της - Ψάχνουν τον αδελφό της

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκε μαχαιρωμένη έξω από το σπίτι της - Ψάχνουν τον αδελφό της

Εντοπίστηκε από πολίτες να βρίσκεται αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου φέροντας μαχαιριές στην πλάτη. 

Στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο, πολίτες εντόπισαν 53χρονη γυναίκα στη μέση του δρόμου η οποία φαινόταν μαχαιρωμένη με αρκετές μαχαιριές στην πλάτη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί αμέσως στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως αναφέρει το protothema, για τη δολοφονία αναζητείται o αδελφός της που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αφού σύμφωνα με μαρτυρίες λίγο πριν εντοπισθεί τραυματισμένη, την είχαν δει μαζί του. 

«Μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ο δράστης μαχαίρωσε την 53χρονη γυναίκα. «Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε», λέει συγκλονισμένος κατοικος της περιοχής.

Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως «σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη το κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top