ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Κινητοποίηση εκ νέου- Ερευνάται συγκεκριμένο σημείο με τη ρομποτική κάμερα

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Κινητοποίηση εκ νέου- Ερευνάται συγκεκριμένο σημείο με τη ρομποτική κάμερα

Παρά τις εκτιμήσεις ότι οι έρευνες ολοκληρώθηκαν για τη Δευτέρα 6/5 αφού ο δύτης αναδύθηκε χωρίς εύρημα, καθώς η ένδειξη του SONAR ήταν βράχος, τελικά γίνεται άλλη μια προσπάθεια από τις αρμόδιες Αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βράχος τελικά η ένδειξη του SONAR- Αγωνία για την τρίτη «βαλίτσα του θανάτου»

Η ρομποτική κάμερα μπήκε ξανά  μέσα στην κόκκινη λίμνη, ωστόσο δεν αναμένεται να καταδυθεί εκ νέου δύτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο έχει σηματοδοτηθεί συγκεκριμένο σημείο στο οποίο την Τρίτη 7/5 θα επικεντρωθούν οι έρευνες.

Αυτό αποφασίστηκε από τον Κέντρο Συντονισμού σε απογευματινή σύσκεψη, ενώ οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί . 

Το Κέντρο Συντονισμού θεώρησε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE