ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βράχος τελικά η ένδειξη του SONAR- Αγωνία για την τρίτη «βαλίτσα του θανάτου»

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βράχος τελικά η ένδειξη του SONAR- Αγωνία για την τρίτη «βαλίτσα του θανάτου»

Ολοκληρώθηκαν για τη Δευτέρα 6/5 οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη χωρίς να βρεθεί η τρίτη βαλίτσα, που αναζητείται με βάση τα όσα ανέφερε στην αστυνομία ο καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν το πρωί την Τρίτης 7/5 ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, λόγω του ότι τα νερά της λίμνης ήταν θολά, η ρομποτική κάμερα δεν μπορούσε να δώσει σαφή εικόνα για το τί αφορούσε η διόγκωση που έδειχνε το Sonar, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να καταδυθεί στην λίμνη δύτης με σκάφανδρο για να εντοπίσει τι ακριβώς βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο. 

Η κατάδυση διήρκησε γύρω στα 40’, αλλά όπως φάνηκε στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε βράχος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE