ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Η πρώην σύζυγος του N.M. έλεγε στην 17χρονη να καταγγείλει τον σύζυγο της για τον βιασμό - Τις πρόλαβε ο 35χρονος

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Η πρώην σύζυγος του N.M. έλεγε στην 17χρονη να καταγγείλει τον σύζυγο της για τον βιασμό - Τις πρόλαβε ο 35χρονος

Στην δικάσιμο της Κυριακής (05/04) του 35χρόνου καθ’ ομολογία δολοφόνου πέντε γυναικών και δύο παιδιών, επιβεβαιώθηκε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThemaOnline, για μαρτυρία που μιλούσε για βιασμό 17χρονης από τον Νίκο Μεταξα 

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο ρεπορτάζ μας στις 23 Απριλίου 2019 επιλέξαμε να είμαστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που αποκαλύπτουμε για ευνόητους λόγους και με πρωταρχικό μας μέλημα να μην επεμβαίνουμε στο ανακριτικό έργο μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης, πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα.  

Λίγες μέρες μετά από το ρεπορτάζ μας, η 19χρονη πλέον, που έπεσε θύμα βιασμού όπως ισχυρίστηκε το 2017 από τον 35χρονο, προέβη σε καταγγελία στις 30 Απριλίου 2019, μετανιωμένη που δεν το έπραξε νωρίτερα.  

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, επικοινωνούσε μέσω διαδικτύου με τον 35χρονο από το 2016, όταν τελικά την έπεισε για μια συνάντηση ‘τάζοντας’ της επαγγελματική φωτογράφιση το 2017. Ο ίδιος οδήγησε την 17χρονη τότε, σε απόμερο πάρκο στη Λευκωσίας και την βίασε μέσα στο όχημα του, βιντεοσκοπώντας το έγκλημα του με το κινητό του τηλέφωνο.  

Η 17χρονη παρά τις προσπάθειες για διαφυγή της δεν τα κατάφερε ενώ στην συνέχεια εκμυστηρεύτηκε τα όσα έζησε στα χέρια του 35χρονου, στην πρώην γυναίκα του και σε φιλικό της πρόσωπο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους μαρτυρία που αναφέρει πως η πρώην γυναίκα του 35χρονου παρότρυνε την 17χρονη να προβεί σε καταγγελία στις Αρχές εναντίον του συζύγου της. Είχε μάλιστα προειδοποιήσει τον 35χρονο ότι γνώριζε για τον βιασμό και θα βοηθούσε την 17χρονη να τον καταγγείλει.  

Ο Μεταξάς δεν έχασε καιρό και έσπευσε σε αστυνομικό σταθμό καταγγέλλοντας ότι δέχεται απειλές από την πρώην σύντροφο του, ότι θα τον καταγγείλει για βιασμό, χωρίς ωστόσο να θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον της.  

Τότε η 17χρονη φοβισμένη από όσα συνέβαιναν δεν κατήγγειλε τον βιασμό της, ενώ μετά αποδείχθηκε ότι συνομιλούσε με τον ‘Ορέστη’ ξανά το 2018 από διαφορετικό κοινωνικό μέσο, χωρίς η ίδια να γνωρίζει ότι επρόκειτο για το ίδιο άτομο, που όπως ισχυρίζεται την είχε βιάσει.

Όλες οι συνομιλίες της 19χρονης με τον 35χρονο τέθηκαν υπό το μικροσκόπιο των ανακριτών, ενώ ο 35χρονος δεν παραδέχεται ότι την βίασε και προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς.  

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος δεν έφερε καμία ένσταση στο αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησης του, ενώ οι έρευνες για εντοπισμό των σορών δύο παιδιών και μίας γυναίκας, θύματα του λοχαγού συνεχίζονται.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top