ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μ.Τράγκολας στο ThemaOnline: ‘Δεν ανέχομαι από κανέναν να μας θίγει και να μας κατηγορεί για μίζες’

Μ.Τράγκολας στο ThemaOnline: ‘Δεν ανέχομαι από κανέναν να μας θίγει και να μας κατηγορεί για μίζες’

Με αυστηρό ύφος ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας απαντά για το SONAR που βρίσκεται στην Κύπρο, 'πεταμένο σε αποθήκη'.

Της Γεωργίας Παππούτα

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Τράγκολα, ο οποίος φανερά ενοχλημένος από τις γραπτές τοποθετήσεις του βουλευτή ΔΗΚΟ Λάρνακας, Χρίστου Ορφανίδη, έδωσε τις δικές του θέσεις.  

Όπως μας ανάφερε ο κ. Τράγκολας «οφείλουν κάποιοι να διερευνούν και να διασταυρώνουν πληροφορίες που έρχονται στην αντίληψη τους για να βγαίνει προς τα έξω η πραγματική εικόναΘεωρώ ότι αυτού του είδους oi τοποθετήσεις μόνο ζημιά κάνουν, την ώρα που καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για ανεύρεση των πτωμάτων». 

Εξηγώντας με λεπτομέρειες τι ακριβώς προφέρει το σύστημα Sonar, το οποίο κατέφθασε στο νησί μας από τις ΗΠΑ την Παρασκευή (03/04), ο κ. Τράγκολας ξεκαθάρισε ότι υπάρχουν τέσσερα είδη Sonar και το κάθε ένα έχει διαφορετική χρήση: «Αυτό είναι εξειδικευμένο και ο χειριστής το έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε λίμνες και σε μεταλλεία, δεν είναι απλό σόναρ που χρησιμοποιείται σε θάλασσα» 

Δεν παρέλειψε να μας αναφέρει ότι όλες αυτές τις ημέρες απλοί πολίτες επικοινωνούσαν με τον ίδιο και του έλεγαν για εξοπλισμό που έχουν στην κατοχή τους, ο οποίος πιθανόν να βοηθούσε στις έρευνες. «Ολόκληρο Πανεπιστήμιο γιατί δεν επικοινώνησε τόσες μέρες;» διερωτήθηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής.

Ο κ. Τράγκολας μας ανάφερε: «Αυτά είναι σοβαρά πράγματα και μπορούν να αφήσουν εκτεθειμένους κάποιους γι' αυτό απαντώ γιατί η προσπάθεια που κάνουμε είναι τεράστια». Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι έρευνες γίνονται βάσει κυπριακών δεδομένων, αφού και η εταιρεία με την οποία συνεργάζονται είναι κυπριακή.  

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής στις δηλώσεις του στο ThemaOnline, αναφέρθηκε σε όσους κάνουν δηλώσεις για τις έρευνες λέγοντας πρώτα να διερευνούν σε βάθος και να μην κάνουν ισχυρισμούς, αλλά να βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα. «Όταν έρχεται μια πληροφορία δεν σημαίνει ότι είναι η πραγματικότητα, είναι ισχυρισμός» είπε χαρακτηριστικά.

Φανερά εκνευρισμένος και με έντονο ύφος ο κ. Τράγκολας ανάφερε: «Δίνεται η ευκαιρία στον καθένα να μιλά κατηγορώντας μας για μίζες κλπ. Για όνομα του Θεού! Δεν κάτσαμε σπίτι έχει ένα μήνα. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε με επαγγελματισμό όλη αυτή τη διαδικασία για να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Δεν ανέχομαι από κανέναν να θίγει την προσπάθεια και το πρόσωπο μου» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top