ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καταιγιστική και ΠΡΩΤΗ η ΑΕΚ!

Καταιγιστική και ΠΡΩΤΗ η ΑΕΚ!

Καταιγιστική η ΑΕΚ στη Ρόδο πέρασε σαν… σίφουνας (106-69) απέναντι στον Κολοσσό και εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της φετινής Basket League η ΑΕΚ. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι επέστρεψε στις νίκες με τρόπο… εμφατικό, απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Κολοσσό Ρόδου, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια (9/13 τρίποντα), μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και έκαναν… περίπατο στο σμαραγδένο νησί, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του Στέργιου Κουφού στα μεγάλα σαλόνια.

Κι όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που έκαναν ντεμπούτο οι Γκέιμπ Γιορκ και Τρέβορ Εμπάκουε, δείχνοντας πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ με το αποτέλεσμα αυτό ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 18-8 και τερμάτισε στην πρώτη θέση, μετά και την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη, κάτι το οποίο θα τους κοστίσει αφαίρεση 6 βαθμών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top