ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ενημέρωσαν την Αστυνομία οι συντελεστές της ταινίας- Εξεπλάγη ο σκηνοθέτης- VIDEO

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ενημέρωσαν την Αστυνομία οι συντελεστές της ταινίας- Εξεπλάγη ο σκηνοθέτης- VIDEO

Πάνω από 20 χρόνια, φαίνεται να βρισκόταν το χαλί, εντός του οποίου υπήρχαν σφουγγάρια και πέτρες, που ανασύρθηκε την περασμένη Τετάρτη (8/5), στο πλαίσιο των ερευνών για ανεύρεση των σορών των θυμάτων του “Ορέστη”.

Ενημέρωσαν την Αστυνομία, οι συντελεστές της ταινίας “ Η Σφαγή του Κόκορα”, ότι για τις ανάγκες των γυρισμάτων το 1991, είχαν πετάξει τότε ένα ομοίωμα πτώματος, το οποίο αποτελείτο από σφουγγάρια δεμένα πάνω σε ξύλο και τυλιγμένα σε χαλί, όπως ακριβώς το εύρημα της Κόκκινης Λίμνης στο Μιτσερό, που ανασύρθηκε την Τετάρτη (8/5).

Σε δηλώσεις του, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Αντρέας Πάντζης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, την Παρασκευή (10/5), ανάφερε ότι μετά την ανεύρεση του χαλιού και τον σάλο που προκλήθηκε, οι συντελεστές τις ταινίας, αποφάσισαν να ενημερώσουν την Αστυνομία, ότι το 1991 είχαν πετάξει στη κόκκινη λίμνη το ομοίωμα.

Μάλιστα, ο κ. Πάντζης εξήγησε ότι αποφάσισαν να ρίξουν το υποτιθέμενο πτώμα ενός Αμερικάνου, στην Κόκκινη Λίμνη, όντας τυλιγμένο σε μπλε χαλί, παραπέμποντας έτσι όπως αντιλαμβανόμαστε, σημειολογικά στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, “Η Σφαγή του Κόκορα” ανέφερε ότι εξεπλάγην όταν έμαθε για την ανάσυρση του ομοιώματος, τριάντα χρόνια μετά.

Δείτε τη σχετική σκηνή στο 58:25 λεπτό:

 

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top