Κέρκεζ: «Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρκεζ: «Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε προβλήματα στο Α΄ ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως που κάναμε την ανατροπή στο Β΄ ημίχρονο και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θα συμφωνήσω με τον Σάββα, ότι δεν είναι δίκαιο το σκορ, αφού η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό. Αυτός είναι ο δεύτερος μας στόχος μετά την Ευρώπη.

Συγχαρητήρια στον Σάββα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου η Νέα Σαλαμίνα θα είναι στο ίδιο επίπεδο ή και ψηλότερα.

Για μία ακόμη φορά να πω ότι είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ και ελπίζω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, κατακτώντας το Κύπελλο».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE