ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: «Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κέρκεζ: «Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο, μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Ντούσαν Κέρκεζ.

Αναλυτικά:

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε προβλήματα στο Α΄ ημίχρονο. Είμαι πολύ χαρούμενος όμως που κάναμε την ανατροπή στο Β΄ ημίχρονο και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Θα συμφωνήσω με τον Σάββα, ότι δεν είναι δίκαιο το σκορ, αφού η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Ότι κάνουμε τις τελευταίες ημέρες, είναι προετοιμασία για τον τελικό. Αυτός είναι ο δεύτερος μας στόχος μετά την Ευρώπη.

Συγχαρητήρια στον Σάββα για την πολύ καλή δουλειά που κάνει, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου η Νέα Σαλαμίνα θα είναι στο ίδιο επίπεδο ή και ψηλότερα.

Για μία ακόμη φορά να πω ότι είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ και ελπίζω να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, κατακτώντας το Κύπελλο».

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Βόσνιος τεχνικός της ΑΕΛ, στο πιο κάτω βίντεο από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top