ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα της 25χρονης Έλενας: «Ζητάμε την βοήθειά σας, μόνο για δύο λεπτά» - Επείγουσα έκκληση!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μητέρα της 25χρονης Έλενας: «Ζητάμε την βοήθειά σας, μόνο για δύο λεπτά» - Επείγουσα έκκληση!

Επείγουσα έκκληση προς το κοινό για βοήθεια και στήριξη της 25χρονης Έλενας από την Λεμεσό για ανεύρεση δότη μυελού των οστών.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την μητέρα της 25χρονης Έλενας, Αγγέλα Ευαγγέλου, μας πληροφόρησε ότι ήδη έχουν δοθεί στην δημοσιότητα τα σημεία, οι μέρες και οι ώρες στις οποίες το κοινό μπορεί να προχωρήσει σε δειγματοληψία ούτως ώστε να βρεθεί ο συμβατός δότης μυελού των οστών για την Έλενα.

Η κ.Αγγέλα, φανερά συγκινημένη, θέλησε να στείλει το δημόσιο μήνυμα προς όλους ζητώντας την βοήθειά τους για να μπορέσει η Έλενα να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για μεταμόσχευση. Συγκεκριμένα η κ.Αγγέλα ανέφερε: «Ζητάμε την βοήθειά τους. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι δίπλα από την Έλενα η οποία κοιμάται. Όσοι μπορείτε περάστε να δώσετε δείγμα, είναι μόνο 2 λεπτά από την ώρα σας. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήδη ανταποκρίθηκε»!

 
Να σημειώσουμε ότι η νεαρή Έλενα από τις 7 του περασμένου Μαρτίου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στο αιματολογικό τμήμα ενώ όπως μας ανέφερε η μητέρα της γίνονται προσπάθειες για περισσότερα σημεία σε διάφορες επαρχίες για την διαδικασία της δειγματοληψίας.

Για όσους θέλουν να στηρίξουν την Έλενα (άτομα 18 μέχρι 45 ετών), τα οποία δεν έχουν ξαναδώσει δείγμα σε άλλη περίπτωση και δεν έχουν αρχειοθετηθεί από το Καραϊσκάκειο ίδρυμα, μπορούν να προσφέρουν δείγμα σάλιου στα ακόλουθα σημεία:

Στο Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων Απ. Λουκάς (Νέα Εκάλη, περιοχή Αρχής Αδειών, πριν το Ίδρυμα Θεοτόκος) την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, από τις 13:30 μέχρι τις 15:30.

Την Παρασκευή, (17/05) και ώρα 19:00- 21:00 στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Κυβίδων.

Την προσπάθεια στηρίζει ο Σύνδεσμος «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25738768.
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top