ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα Σκωτία – Κύπρος

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα Σκωτία – Κύπρος

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν στη Μεγάλη Βρετανία για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας με την Σκωτία, στις 8 Ιουνίου στη Γλασκόβη για τα προκριματικά του EURO 2020.

Η ΚΟΠ έχει εξασφαλίσει 3000 εισιτήρια που αναλογούν στην κερκίδα των φιλοξενουμένων στο Hampden Park. Η τιμή του εισιτηρίου, όπως έχει καθοριστεί από την Ομοσπονδία της Σκωτίας, είναι 27 Αγγλικές λίρες.

Η ΚΟΠ θα λειτουργήσει συνεργείο πώλησης εισιτηρίων στις 6 και 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Double Tree By Hilton Glasgow Westerwood (διεύθυνση: 1 St Andrews Dr, Glasgow G68 0EW, UK.) στη Γλασκόβη και όσοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν από εκεί τα εισιτήρια τους, με την επίδειξη διαβατηρίου ή πολιτικής ταυτότητας.

Ώρες πώλησης εισιτηρίων για 6 και 7 Ιουνίου:
Από τις δέκα το πρωί μέχρι τις επτά το βράδυ, συνεχόμενο ωράριο.

Καταβάλλονται προσπάθειες ούτως ώστε την ημέρα του αγώνα, 08/06,  να υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο για να διατίθενται εισιτήρια και από εκεί. Περισσότερες λεπτομέρειες και διευθετήσεις για πώληση εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες:
Τηλέφωνο: +35722352341 κ.Κατερίνα Γκόντα
e-mail: [email protected]

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top