ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Μπεσάτ – Παίζει για την ΕΠΙΘΕΣΗ του Αγκίρε!

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ο Μπεσάτ – Παίζει για την ΕΠΙΘΕΣΗ του Αγκίρε!

Οι δυο πρώτες μετεγγραφές του Απόλλωνα, θα είναι από Κύπρο. Μετά τον Ελβετό τερματοφύλακα Μολ, που είναι συμφωνημένος από την περασμένη εβδομάδα, σύντομα θα βρεθεί στα γραφεία της εταιρίας στην Μεσολογγίου, ο Γάλλος αριστερός μπακ Μπεσάτ. 

Και μ αυτόν υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία, λόγω ηλικίας, θα υπογράψει λογικά για ένα χρόνο.

Ο Μπεσάτ περπατά στα 33 του χρόνια (κλείνει τα 34 τον προσεχή Νοέμβριο), οι τεχνικοί υπεύθυνοι έκριναν ότι μπορεί να «κολλήσει» στο παζλ της ομάδας που χτίζουν για τη νέα χρονιά.

Πριν 4 μήνες ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, αλλά δεν μπορεί να κριθεί αυστηρά. Επειδή… μπήκε σε μια κατάσταση που ήταν άσχημη, ειδικά από τότε που ξεκίνησε η ιστορία με το δελτίο του Ουζόχο κι έπειτα. Μένει ελεύθερος από την Κυρία.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του Γάλλου ακραίου μπακ

Χθες όταν βγήκε το όνομα Μπεσάτ, πολλοί συνέδεσαν την περίπτωση του μ αυτήν του Ισπανού Ντιέγκο Αγκίρε. Ο συγκεκριμένος παίχτης, δεν είναι μπακ, αλλά εξτρέμ. Παίζει δυνατά η υποψηφιότητα για να αποτελέσει μια από τις επιλογές για τα άκρα της επίθεσης.

Έχει συμβόλαιο με την Σαραγόσα για άλλο ένα χρόνο, ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός, αλλά δεν φαίνεται να είναι δύσκολο να το σπάσει πρόωρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE