ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παίζει» του Γιαννιώτα για μεγάλα ΚΥΠΡΙΑΚΑ κλαμπ – Περνάει η μπογιά του στην Κύπρο…

«Παίζει» του Γιαννιώτα για μεγάλα ΚΥΠΡΙΑΚΑ κλαμπ – Περνάει η μπογιά του στην Κύπρο…

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα από το sdna.gr ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι στην έξοδο από την ΑΕΚ και το όνομα του κυκλοφορεί για κυπριακές ομάδες, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται για ποιες.

Αναλυτικά:

Την ώρα που ο 26χρονος εξτρέμ μετράει αντίστροφα στην Ένωση για την πρόωρη κι άδοξη αποχώρησή του, δεν έπαψε να περνάει η…μπογιά του στο «νησί της Αφροδίτης». Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που ακούει πλέον τα…καμπανάκια της αποχώρησης να χτυπούν δυνατά για πάρτι του στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων».

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ένωση το περασμένο καλοκαίρι έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια, ο 26χρονος εξτρέμ θα κληθεί να συζητήσει για το πρόωρο διαζύγιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον συμπεριλαμβάνει στα αγωνιστικά πλάνα της νέας σεζόν και αυτομάτως αυτό σημαίνει πως δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον στα Σπάτα, έχοντας κλείσει την φετινή σεζόν στην Ένωση με 13 συμμετοχές και συνολικό χρόνο συμμετοχής μόλις 416 λεπτά.

Κανείς όμως δεν χάνεται σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά.

Κι εκείνες οι εξαιρετικές εμφανίσεις (46 συμμετοχές – 10 γκολ) με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τον 1,5 χρόνο (Ιανουάριος 2016- Ιούνιος 2017) της παρουσίας στην Κύπρο είναι πιθανόν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – να τον στείλουν για μια καινούργια θητεία στο «νησί της Αφροδίτης».

Κι όχι απαραίτητα στην πρώην ομάδα του (ΑΠΟΕΛ) όπου διατηρούν ευχάριστες αναμνήσεις από την μεταξύ τους συνεργασία, αφού θετικό report για λογαριασμό του κυκλοφορεί και σε άλλα κυπριακά κλαμπ.

Ας το θυμόμαστε κι αυτό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top