ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υποστατικό του σχολείου στην Λεμεσό όπου τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε το περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) και στο σημείο κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική για κατάσβεσή της.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στον καθηγητικό σύλλογο του σχολείου.

Εκ πρώτης φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ωστόσο τα ακριβή αίτια αναμένεται να διερευνηθούν από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Πρόκειται για το σχολείο όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί το περιστατικό όπου καθηγητής και μαθήτρια χαστουκίστηκαν. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο μέσα από την αίθουσα του σχολείου την ώρα που σημειωνόταν το περιστατικό.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

VIDEO - Φαίδωνας Φαίδωνος: Παραδόθηκε στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος για τον καταγγελλόμενο βιασμό

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε την Πέμπτη (26/2) σχετικά με την μια υπόθεση που διερευνάται εναντίον του εν αργία δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE