ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υποστατικό του σχολείου στην Λεμεσό όπου τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε το περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) και στο σημείο κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική για κατάσβεσή της.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στον καθηγητικό σύλλογο του σχολείου.

Εκ πρώτης φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ωστόσο τα ακριβή αίτια αναμένεται να διερευνηθούν από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Πρόκειται για το σχολείο όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί το περιστατικό όπου καθηγητής και μαθήτρια χαστουκίστηκαν. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο μέσα από την αίθουσα του σχολείου την ώρα που σημειωνόταν το περιστατικό.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.