ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό βίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε υποστατικό του σχολείου στην Λεμεσό όπου τις προηγούμενες ημέρες σημειώθηκε το περιστατικό βίας μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (16/5) και στο σημείο κλήθηκε αμέσως η Πυροσβεστική για κατάσβεσή της.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στον καθηγητικό σύλλογο του σχολείου.

Εκ πρώτης φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα ωστόσο τα ακριβή αίτια αναμένεται να διερευνηθούν από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Πρόκειται για το σχολείο όπου τις προηγούμενες ημέρες είχε σημειωθεί το περιστατικό όπου καθηγητής και μαθήτρια χαστουκίστηκαν. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και βίντεο μέσα από την αίθουσα του σχολείου την ώρα που σημειωνόταν το περιστατικό.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν τα δύο περιστατικά συνδέονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE