ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ για Ανδρέα Μακρή – Χρυσό και ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους Ολυμπιακούς!

Μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ για Ανδρέα Μακρή – Χρυσό και ΠΡΟΚΡΙΣΗ στους Ολυμπιακούς!

Χρυσό μετάλλιο για τον Κύπριο πρωταθλητή στην σκοποβολή, Ανδρέα Μακρή, γεγονός που του εξασφάλισε και την Ολυμπιακή κάρτα/πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΚΟΑ:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας στη Σκοποβολή Ανδρέα Μακρή για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Τράπ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξάγεται στη Shangwon της Νοτίου Κορέας.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Μακρή, ο οποίος παράλληλα  εξασφάλισε την Ολυμπιακή κάρτα / πρόκριση για την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Είναι η δεύτερη Ολυμπιακή κάρτα στη σκοποβολή μετά από αυτή της Άντρης Ελευθερίου, πράγμα ιδιαίτερα τιμητικό για την κυπριακή σκοποβολή και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες του Ανδρέα Μακρή και των άλλων αθλητών και συγχαίρει τον προπονητή του, την Ομοσπονδία του και την οικογένεια του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top