ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμπουλλάς για οικονομικό και λάθη, για ΚΙΝΗΣΗ πρώην προέδρου, για Κετσπάγια, εάν θα ανακοινωθεί παίκτης και… Όρενμπουργκ (δηλώσεις)

Χαμπουλλάς για οικονομικό και λάθη, για ΚΙΝΗΣΗ πρώην προέδρου, για Κετσπάγια, εάν θα ανακοινωθεί παίκτης και… Όρενμπουργκ (δηλώσεις)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς…

«Εκείνο που χρειάζεται το σωματείο είναι ηρεμία και ενότητα. Κάνω ξανά έκκληση σε όλες τις κατευθύνσεις να σταματήσουν να ασχολούνται με τα οικονομικά του σωματείου. Αφορούν μόνο τα μέλη και τους μετόχους. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό, να διαρρέουν πληροφορίες στον Τύπο που μπορεί να πλήττουν την ομάδα. Αύριο είναι μεγάλη μέρα. Παρουσιάζεται ο Τιμούρ και αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Εργαστήκαμε σκληρά και τα πράγματα άρχισαν να δουλεύουν σωστά για να γίνει η ομάδα δυνατή. Δεν θα σχολιάζω δημοσιεύματα, υπάρχουν κανόνες που θα εφαρμόζονται. Είναι αποδεδειγμένο πως κάποιοι έβλαψαν το σωματείο και θα πάρουμε τα μέτρα που πρέπει. Είμαστε προσηλωμένοι στην επαναφορά της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών. Πρέπει να υπάρχει σωστός προγραμματισμός, υπάρχει πλήρης συνεννόηση με τον Κετσπάγια. Εμείς τρέχουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις. Σε αυτό θα επικεντρωθώ. Δεν θα μπω στην λογική να σχολιάζω κάθε πληροφορία από όπου κι αν προέρχεται» η αρχική τοποθέτηση του Ευγένιου Χαμπουλλά.

Για τα λάθη που έγιναν στον προηγούμενο προϋπολογισμό: «Είναι ξεκάθαρο ότι πέρσι στον προϋπολογισμό η διαχείριση ήταν πολύ κακή. Σήμερα αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Πιστεύω πως με τη νέα τάξη πραγμάτων και με τον κόσμο, σιγά σιγά θα τις ξεπεράσουμε και θα προσπεράσουμε όλα όσα έγιναν για να μην μπούμε ξανά σε νέες περιπέτειες».

Για την προστασία της ομάδας: «Μέσω διαδικασιών, μέσω προγραμμάτων που θα αφορούν την διοίκηση και τη διαφάνεια. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα πράξουμε. Όταν μια ομάδα με τον κόσμο και τα έσοδα της Ανόρθωσης έχει οικονομικές δυσκολίες κάθε 2-3 χρόνια, σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.  Αύριο είναι μια νέα αρχή. Παρουσιάζεται ο Κετσπάγια, από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές και προπονητές. Να του ευχηθώ κάθε επιτυχία. Υποχρέωση είναι ο καθένας στο μέτρο που μπορεί, να στηρίξει την προσπάθεια. Υπεύθυνα, η Ανόρθωση θα μεγαλουργήσει».

Για την εισφορά του Σάββα Κάκου για αποπληρωμή μισθού των παικτών: «Πολλοί έχουν δηλώσει παρών. Είναι γνωστή η εισφορά του Πουλλαΐδη και του κύριου Κάκου. Ναι ο Σάββας Κάκος έχει δηλώσει παρών, όπως κι άλλα στελέχη και τον ευχαριστώ δημόσια. Έχουμε γυρίσει σελίδα και είμαι αισιόδοξος πως όλα θα κυλούν όπως πρέπει. Θα πληρώσουμε αυτούς που πρέπει και όπως πρέπει, στην ώρα τους».

Αν θα παρουσιαστεί κάποιος παίκτης αύριο: «Αυτό είναι θέμα που θα αποφασίσουν οι σύμβουλοι επικοινωνίας. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

Για την Όρενμπουργκ: «Έχει γίνει μια συνεννόηση η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί. Είναι διαδικαστικό το θέμα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top