ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σταντάρ… χάρισε τον τίτλο στην Γκενκ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γκενκ είναι πρωταθλήτρια Βελγίου, αφού μπορεί να είδε την Άντερλεχτ να της παίρνει ισοπαλία με 1-1, αλλά η Σταντάρ κέρδισε στο ντέρμπι της Λιέγης την Μπριζ και της χάρισε το «στέμμα».

Η αγωνία είχε πιάσει «κόκκινο», αφού η Κλαμπ είχε μειώσει σε απόσταση 3 βαθμών από την πρωτοπόρο, αλλά η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν έμελλε να χαρεί από την προτελευταία αγωνιστική χάρη στη μαχητικότητα της Σταντάρ, που επικράτησε με 2-0 των περσινών πρωταθλητών, παρότι έπαιξε για 60 λεπτά με 10 παίκτες.

Ξεκινώντας από το «Parc Astrid», το ματς ξεκίνησε εξαιρετικά για την Γκενκ, που ευτύχησε μόλις στο 11ο λεπτό να προηγηθεί με τον Χέϊνεν να σκοράρει ανενόχλητος, με τον Μάχλε να του δίνει πάσα… πάρε-βάλε μέσα στη μικρή περιοχή, όπου δεν τον μάρκαρε κανείς. Οι «μωβ», πάντως, δεν τα παράτησαν και στο 65′ ο Μπολασί έκανε καλύτερο άλμα στην υποδειγματική σέντρα του Σαλαμάκερς και ισοφάρισε, φέρνοντας σε «αναμμένα κάρβουνα» την αντίπαλο της Άντερλεχτ.

 

 

Την ίδια ώρα, όμως, η Σταντάρ κατάφερνε αρχικά με εύστοχο πέναλτι του Μαρίν στο 68ο λεπτό και ύστερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ του ιδίου ένα λεπτό πριν μπει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, να λυγίσει την Κλαμπ Μπριζ, που σε περίπτωση δικής της νίκης θα μείωνε στους 2 βαθμούς και όλα θα παίζονταν την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στην ίδια και την Γκενκ, ενώ όλα έμοιαζαν ευνοϊκά με την κόκκινη κάρτα στον Φέ στο 30ό λεπτό. Κάπως έτσι, όμως, η Γκενκ τα κατάφερε και πήρε τον 4ο τίτλο στην ιστορία της.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top