Παίζει ΔΥΝΑΤΑ του Άλεφ, ζητάει κι άλλο μέσο ο προπονητής…

Παίζει ΔΥΝΑΤΑ του Άλεφ, ζητάει κι άλλο μέσο ο προπονητής…

Το όνομα του Άλεφ έχει αρχίσει και πάλι να «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ, με την Ένωση να σκέφτεται σοβαρά την απόκτησή του.

Οι εξελίξεις ήταν αρκετά θετικές, με την Μπράγκα να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήση έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, αντί του 1.8 που ήταν η ρήτρα αγοράς, όταν τον έδινε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λοιπόν, είναι λογικό να το σκέφτεται, συζητώντας το με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως αναφέρει, όμως, η «Sportday», ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί σε περίπτωση απόκτησης του Άλεφ και δεύτερη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή.

Σκοπός είναι να υπάρχει μεγαλύτερο εύρος επιλογών και ασφάλεια στη θέση αυτή, κάτι που δε θα είναι επιτεύξιμο μόνο με την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE