ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη μία ομάδα στο… παιχνίδι απόκτησης Κουλούρη

Ακόμη μία ομάδα στο… παιχνίδι απόκτησης Κουλούρη

Στο… παιχνίδι της απόκτησης του πρώτου σκόρερ της Super League Σουρωτή, Ευθύμη Κουλούρη, βάζουν μετά την Άντερλεχτ και τη Σταντάρ Λιέγης τα ΜΜΕ του Βελγίου.

Οι… μνηστήρες του πρώτου σκόρερ της Super League Σουρωτή, Ευθύμη Κουλούρη, ολοένα και αυξάνονται, καθώς στο… παιχνίδι της απόκτησής του φαίνεται ότι μπαίνει και η Σταντάρ Λιέγης.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» αναφέρει πως ο 23χρονος επιθετικός, είναι ένας νέος σέντερ φορ με εξαιρετικό προφίλ και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Έτσι, εκτός από την Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης τον έχει βάλει στα ραντάρ της, τονίζοντας πως η αγοραστική του αξία κυμαίνεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πρόβλημα να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε μία φοβερή χρονιά με τη φανέλα του Ατρομήτου, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ σε 35 εμφανίσεις.

Οι ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωσή του αυξάνονται μέρα με την ημέρα και το μόνο σίγουρο είναι πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι… καυτό για τον ίδιο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top