ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ζητούμε από τον κόσμο της ΑΕΛ να μην παρασύρεται από ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ συζητήσεις»

«Ζητούμε από τον κόσμο της ΑΕΛ να μην παρασύρεται από ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ συζητήσεις»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί τηες ΑΕΛ ενόψει του τελικού κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης (22/05), με αφορμή την κάρτα φιλάθλου, εξαιτίας της οποίας δεν θα είναι παρόντες στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου. Στην αρχή της χρονιάς τα πάντα βρίσκονταν υπό αμφισβήτηση, όμως με αθόρυβη δουλειά από όλα τα μέρη του οικοδομήματος, επιτεύχθηκε ο στόχος της Ευρώπης και είμαστε ένα βήμα μακριά από τον κύριο στόχο της φετινής χρονιάς, το κύπελλο.

Τώρα άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι υπόχρεοι να αφήσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουν σαν λιοντάρια για την ιστορία του σωματείου φέρνοντας το τρόπαιο στη Λεμεσό.

Όλοι θυμόμαστε τους τελικούς του παρελθόντος, με τον κόσμο της Α.Ε.Λ, είτε Τετάρτη παιζόταν ο τελικός, είτε Σαββάτο, να κατακλύζει κατά χιλιάδες το γήπεδο, να εξαφανίζει εν ριπή οφθαλμού τα διαθέσιμα εισιτήρια και να επικρατεί κατά κράτος στη μάχη της κερκίδας.

Σε αυτό τον τελικό, τα πράγματα επιβάλλεται και θα είναι διαφορετικά, γιατί σε τέτοιας σημασίας αγώνες, είναι που στέλνονται τα πιο ηχηρά μηνύματα. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ καλείται να ξεφτιλίσει για ακόμα μια φορά το αποτυχημένο σύστημα της κάρτας φιλάθλου, δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων σε τελικό.

Να σταθεί απέναντι σε αυτούς που θέλουν γήπεδα βουβά και κόσμο υποταγμένο στο θέατρο του παραλόγου τους.

Ο ευρύτερος κοινωνικά ρόλος που έχει η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί. Η αντίσταση κατά της διαφθοράς και της υποταγής στο ποδόσφαιρο, είναι αντίσταση κατά της υποταγής της κοινωνίας.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ φρόντισε για όλες τις ενέργειες που θα γίνουν ενόψει του τελικού. Την Τρίτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το μεγάλο πάρτι στην σπηλιά μέχρι πρωίας. Η πόλη θα αρχίσει να σιγοβράζει και θα δονείται ασταμάτητα στους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3.

Την Τετάρτη η ώρα 15:00 συγκεντρωνόμαστε στον Πισσαρίδη, όπου θα στείλουμε μήνυμα υποστήριξης στην αποστολή της ομάδας.

Στη συνέχεια, ντυμένοι στα κίτρινα κατακλύζουμε τον Εναέριο και κάθε γωνιά της πόλης κατά χιλιάδες.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με τη συνοδεία μπύρας, θα μεταδώσει ζωντανά από γιγαντοοθόνη τον αγώνα στο οίκημα του και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκοπεί η περιοχή.

Καταληκτικά, ζητούμε από τον κόσμο της Α.Ε.Λ να μην παρασύρεται από καφενειακές συζητήσεις. Τίποτα και ποτέ δεν μας χαρίστηκε.

Αγωνιζόμαστε απέναντι σε ότι πιο ……. αυτή η χώρα, τους βουτηγμένους στα ….. και τη ……. που θέλουν τα πάντα δικά τους πατώντας επί ……..

ΥΓ. Πως γίνεται ένας «υπουργός» που παραιτήθηκε να στέλνει ακόμα νομοσχέδια και προτάσεις; ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ η μόνη αποδεκτή λύση.

ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΧΟ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top