ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ» του Ρομπέρζ – ΠΑΡΑΞΕΝΟ φαίνεται να θέλει να ΦΥΓΕΙ λόγω Αυγουστή

«ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ» του Ρομπέρζ – ΠΑΡΑΞΕΝΟ φαίνεται να θέλει να ΦΥΓΕΙ λόγω Αυγουστή

Η διοίκηση του Απόλλωνα πριν προχωρήσει στα πιο… βαθιά νερά του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά, θα πρέπει να λύσει την υπόθεση – καυτή πατάτα που προέκυψε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. 

Εννοείται ότι το μέλλον του Γάλλου αμυντικού, φαντάζει εξαιρετικά αβέβαιο στο Κολόσσι. Αυτό δεν προέκυψε μετά την χθεσινό του αίτημα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τη Σαλαμίνα, αλλά ήταν «περίεργα» τα πράγματα κατά τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Πήγαιναν κι ερχόντουσαν οι φήμες και πληροφορίες, ότι θα σκάσει μια «βόμβα» στους κυανόλευκους. Με τις πληροφορίες να… φωτογραφίζουν τον Ρομπέρζ.

Λίγο παράξενα ηχούν, πληροφορίες που βγαίνουν τις τελευταίες δυο μέρες, ότι ο παίχτης ζήτησε να φύγει, επειδή δεν θέλει να συνεργαστεί άλλο με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Υποθετικά μιλώντας, αν τις υιοθετήσουμε, διερωτόμαστε τι έχει πάθει με τον 42χρονο προπονητή ο Γάλλος και δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του.

Έκανε μια αναφορά χτες ο Αυγουστή στη συνέντευξη τύπου, ότι «ουδείς δεν είναι υπεράνω από την ομάδα», αλλά δεν την εκλαμβάνουμε ως ξεκάθαρη επιβεβαίωση, ότι τα έχουν τσουγκρίσει οι δυο τους.

Το δεδομένο είναι ότι αν αποφασιστεί να φύγει ο Ρομπέρζ, οι ενδιαφερόμενες ομάδες θα πρέπει να δώσουν ένα σεβαστό ποσό στον Απόλλωνα. Μια ψεσινή πληροφορία δική μας, κάνει λόγο για ρήτρα εξόδου 400 χιλιάδων ευρώ, που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίχτη.

Η Ομόνοια περιμένει στη γωνία για τον Γάλλο σέντερ μπακ. Είναι προφανές, ότι στην λαοφιλή ομάδα της Λευκωσίας, που ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα τα τελευταία χρόνια με τους στόπερ που μίσθωναν, ψάχνουν ένα πραγματικό ηγέτη της πισινής γραμμής.

Δεν νομίζουμε να διαφωνεί κάποιος, ότι ο Ρομπέρζ αποτελεί την ιδανική περίπτωση. Εξαρτάται βεβαίως απο τον Θείο Σταύρο από την Αμερική, αν παρουσιάζεται έτοιμος να κάμει δυνατό… έμβασμα στον λογαριασμό της εταιρίας του Απόλλωνα.

Το σενάριο για πρόταση της Ομόνοιας, για ανταλλαγή του Ρομπέρζ με τον Κατελάρη, δεν φαίνεται να βγήκε από το πουθενά. Παρά τις διαψεύσεις, που υπήρξαν, εκατέρωθεν.

Ο κόσμος του Απόλλωνα παρακολουθεί… απογοητευμένος τις εξελίξεις στο σίριαλ Ρομπέρζ, το οποίο τώρα μπαίνει στην πιο κρίσιμη του φάση. Παρακολουθώντας κάποιος τις αναρτήσεις και τα σχόλια τους, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, λίγοι πιστεύουν ότι ο Γάλλος θέλει να την… κάμει λόγω Αυγουστή.

Οι περισσότεροι τα… χώνουν στη διοίκηση, αφού θυμούνται ότι πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή, η διοίκηση δεν διατήρησε στην ομάδα τους Γιάκολις και Ζάντερ. Για τον Βραζιλιάνο ήταν οικονομικοί οι λόγοι. Για τον Κροάτη επιθετικό, παραμένουν αδιευκρίνιστοι οι λόγοι, που αποφάσισε να φύγει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top