Νέες Ιστορίες Ομορφιάς στην εκστρατεία εικόνας των καταστημάτων Beauty Line

Νέες Ιστορίες Ομορφιάς στην εκστρατεία εικόνας  των καταστημάτων Beauty Line

Με όραμα να κάνουν την κάθε γυναίκα να ζει και να αισθάνεται όμορφα, τα Beauty Line παρουσιάζουν την νέα εκστρατεία εικόνας του brand.

H νέα διαφημιστική καμπάνια αποτελείται από 4 αυτοτελείς ιστορίες ομορφιάς (#BeautyStories), μέσα από τις οποίες περνάει με ανανεωμένο, δυναμικό, αλλά παράλληλα ρομαντικό ύφος, η εμπειρία ομορφιάς που προσφέρουν τα καταστηματα Beauty Line.


Με παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και εντυπωσιακά πλάνα, παρακολουθούμε την πανέμορφη πρωταγωνίστρια των ταινιών, να ζει και να απολαμβάνει τα δικά της #BeautyStories, σε καθημερινές αλλά και ξεχωριστές στιγμές.


Η μουσική διασκευάστηκε ειδικά για τις ανάγκες των ταινιών, προσθέτοντας ξεχωριστή ενέργεια και ρυθμό στην όλη εικόνα.
Σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία ORB Communications και το στούντιο παραγωγής Semio, τα Beauty Line καταφέρνουν για ακόμη μια φορά, να παρουσιάσουν ιστορίες ομορφιάς με τις οποίες μπορεί να ταυτιστεί η κάθε γυναίκα.

Η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE