Δεν ξέρει ακόμη σε ποια ομάδα θα είναι τη νέα σεζόν – Τι λέει ο ίδιος

Δεν ξέρει ακόμη σε ποια ομάδα θα είναι τη νέα σεζόν – Τι λέει ο ίδιος

Δήλωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μπαουτίστα Κασίνι, φιλοξενεί η ιστοσελίδα eldia.com.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα φέρει την τοποθέτηση του παίκτη να λέει τα εξής:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί με εμένα ακόμη, συζητούν και αυτές τις μέρες πρέπει να μου δώσουν μια απάντηση αλλά δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν τίποτα. Είμαι δανεικός με όψιον αγοράς στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να μου δώσουν απάντηση. Θα επέστρεφα, αλλά δεν ξέρω 100%».

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως υπάρχει το σενάριο επιστροφής Κασίνι στην Εστουδιάντες, αν και ο ίδιος ευελπιστεί να του δοθεί ακόμη μία ευκαιρία για να συνεχίσει στην Κύπρο.

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE