ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους έδεσαν και τους χτύπαγαν - Έζησε στιγμές τρόμου το ζεύγος

ΛΗΣΤΕΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους έδεσαν και τους χτύπαγαν - Έζησε στιγμές τρόμου το ζεύγος

Υπόθεση ληστείας και απαγωγής διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού, μετά το περιστατικό ληστείας στην οικία ζεύγους στην Γερμασόγεια.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις τύπου από τον Υπέυθυνο ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννη Σωτηριάδη, το ζεύγος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αφού έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, μετά από κτυπήματα που έχει δεχθεί από τους δράστες εντός της οικίας τους. 

Όπως ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ζεύγος να παραμείνει υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο αφού από τα κτυπήματα που έχει δεχθεί είναι πολλαπλά και φέρει μόλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους. 

Να υπενθυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Πέμπτης (23/5) στην περιοχή Γερμασόγειας Λεμεσού, όπου πέντε άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν εντός οικίας ζέυγους, άνδρα από την Ρωσία 33 ετών και γυναίκας από την Βουλγαρία 34 ετών. 

Το ζεύγος ενώ βρισκόταν εντός της οικίας τους, δέχθηκε επίθεση από τα άγνωστα πρόσωπα, τα οποία ενώ τους περιόρισαν δένοντάς τους, ξεκίνησαν να τους κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματός τους. 

Όπως ανέφερε το ζεύγος, ένας εκ των δραστών, μιλώντας στα ρωσικά, ζήτησε από τον 33χρονο χρήματα, με τον ίδιο να τους δίνει τις πιστωτικές κάρτες και τους κωδικούς τους.
 
Με την αναχώρηση τους, ο 33χρονος κατάφερε να απομακρύνει το φίμωτρο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όπου και έσπευσε γειτονικό πρόσωπο, ενώ ακολούθησε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, τα πέντε πρόσωπα φαίνεται να αποχώρησαν από την οικία με τα πόδια, ενώ περιγράφονται ως ηλικίας 25 με 30 χρονών και λεπτής σωματικής διάπλασης.

"Η αστυνομία, έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών", είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, προσθέτοντας ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί κατά πόσο έχουν κλαπεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα από την οικία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top