ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Λαφράνς για τις φήμες: «Μπούρδες… Πιθανόν να μείνω Κύπρο αλλά ΕΓΩ θα αποφασίσω»

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Λαφράνς για τις φήμες: «Μπούρδες… Πιθανόν να μείνω Κύπρο αλλά ΕΓΩ θα αποφασίσω»

Mε δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του Active, 107.4, ο Κέβιν  Λαφράνς μίλησε μεταξύ άλλων, και για το μέλλον του.

Τι είπε:

Συγχαρητήρια για τη νίκη και το κύπελλο. Ποια τα συναισθήματα;
«Πώς θέλεις να νιώθω; Νιώθω πολύ καλά, φίλε μου, μετά τη νίκη και το κύπελλο. Μετά από τόσα χρόνια που περίμεναν οι οπαδοί μας. Νιώθω υπέροχα. Για μένα είναι πιο σημαντικό γιατί όλοι ξέρουν ότι θα φύγω. Δεν μπορώ να το περιγράψω, είναι εκπληκτικό και είμαι πολύ περήφανος».

Γιατί η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό;
«Ξέρεις, το ποδόσφαιρο είναι οι μικρές λεπτομέρειες, τα μικρά πράγματα. Χθες ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε πολύ καλά, ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι και πόσους καλούς ποδοσφαιριστές έχουν. Για να τους κερδίσουμε ξέραμε ότι θα έπρεπε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε συγκεντρωμένοι όχι 100% αλλά 200% σε κάθε δευτερόλεπτο, σε κάθε φάση. Νομίζω ότι χθες το κάναμε, αρχίσαμε καλά τον αγώνα επειδή σκοράραμε γρήγορα και αυτό μας έβαλε στο παιχνίδι και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Το πρώτο γκολ ήταν σημαντικό, πολύ σημαντικό».

Γιατί πανηγύρισες τόσο έξαλλα την κατάκτηση του κυπέλλου;
«Ό,τι και να κερδίζεις το πανηγυρίζεις με πάθος. Έπαιξα σε πολλούς συλλόγους, πολλούς προπονητές πέρασα από πολλές χώρες αλλά το χθεσινό τρόπαιο ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν ευχαρίστηση μου να πανηγυρίσω το κύπελλο με την ΑΕΛ αλλά και άλλη ομάδα να ήταν θα το πανηγύριζα με τον ίδιο τρόπο. Το συμβόλαιο μου τελειώνει και το πανηγύρισα έξαλλα επειδή ήταν η τελευταία μου μέρα στην ΑΕΛ. Συνέχεια πολλά άτομα μου έλεγαν φέρε το κύπελλο στην Λεμεσό και τελικά το φέραμε!»

Πίστευες ότι θα τέλειωνε η σεζόν με ένα τρόπαιο;
«Εγώ προσωπικά το πίστευα. Όταν άρχισε η σεζόν το είχαμε σαν στόχο να περάσουμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το κύπελλο. Τα καταφέραμε. Φυσικά και το πίστευα. Κερδίσαμε τον Απόλλωνα και το πιστεύαμε όλο και περισσότερο. Όταν είσαι στον τελικό πιστεύεις ότι θα το κατακτήσεις έτσι και έγινε».

Είπες ότι ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι με την ΑΕΛ, πώς νιώθεις τώρα που φεύγεις;
«Στην ΑΕΛ γνώρισα πολύ καλούς φίλους, ποδοσφαιριστές που έγιναν φίλοι μου και πολύ καλούς φίλους σε όλη την Λεμεσό. Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και τους φέραμε το κύπελλο. Νιώθω καταπληκτικά που φορούσα αυτή τη φανέλα για τρία χρόνια και κατάφερα να τελειώσω έτσι. Ξέρω αρκετά άτομα θα πουν κακά πράγματα για μένα και θα είναι θυμωμένοι επειδή φεύγω από τον σύλλογο. Θέλω να ξέρουν ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΛ έδωσα τα πάντα. Κάποτε έπαιζα καλά, κάποτε κακά, αλλά όπως και να έχει πάντα έδινα το 100%. Αυτοί που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, το είδαν, το καταλαβαίνουν και γι αυτό είμαι τόσο περήφανος που κλείσαμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο».

Κέβιν, οι φήμες λένε ότι ήρθες σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ; Πώς το σχολιάζεις;
«Τον Ιανουάριο είχαμε μια δύσκολη κατάσταση με την ομάδα και έμεινα εκτός. Στις αρχές δεν ήθελα να μιλήσω για τίποτα γι’ αυτό το θέμα. Όλοι νόμιζαν ότι ήξεραν τα πάντα και έγραφαν τα πάντα. Μετά έκανα ένα σχόλιο ότι θα δίνω τα πάντα για την ΑΕΛ μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μέχρι της 31 Μαΐου. Για τώρα δεν ξέρω, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Φυσικά και υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου και του εξωτερικού αλλά ακόμα δεν αποφάσισα τι θα κάνω. Στους ανθρώπους αρέσει να μιλούν και δεν με νοιάζει. Μπορεί να πουν ότι υπέγραψα με την ΑΕΛ, την Ομόνοια, τον ΑΠΟΕΛ ή τον Απόλλωνα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ελεύθερος για να πάω όπου θέλω. Το συμβόλαιό μου λήγει σύντομα και θα αποφασίσω. Για όλους που θέλουν να μάθουν που θα πάω και αναρωτιούνται, τους ζητάω να κάνουν ακόμα λίγη υπομονή και θα μάθουν σίγουρα. Για τις φήμες που με στέλνουν στον ΑΠΟΕΛ ή κάπου αλλούμ είναι ανοησίες! Δεν ξέρουν για τι πράγμα μιλούν. Δεν ξέρω που θα πάω, αλλά θα το δω σύντομα. Θα πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα, για την οικογένεια μου και την καριέρα μου. Θα το αποφασίσω όταν ηρεμήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Θα συνεχίσεις να παίζεις ποδόσφαιρο στην Κύπρο ή όχι;
«Θέλω να ηρεμήσω και να αποφασίσω με καθαρό μυαλό. Δεν ξέρω αν θα είναι εδώ ή στο εξωτερικό. Σίγουρα μου αρέσει η χώρα σας, είναι μια πιθανότητα και υπάρχει ενδεχόμενο να μείνω εδώ».

Ήταν εύκολο για σένα να έχεις τόσο καλή παρουσία χθες αν και ήταν το τελευταίο σου παιχνίδι με την ΑΕΛ;
«Για μένα το να παίξω καλά ήταν αναγκαίο. Πάντα δίνω το καλύτερο μου εαυτό, αλλά κάποιες φορές δεν είναι αρκετό. Χθες όλοι έδωσαν τα πάντα, από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό και τον πάγκο όπως τον Μάρκο (σ.σ εννοεί τον Αντάμοβιτς) που μπήκε και έπαιξε καλά. Χθες είχα μεγαλύτερο κίνητρο απ’ όλα τα παιχνίδια και είμαι περήφανος για όλους».

Τι μήνυμα στέλνεις στους οπαδούς της ΑΕΛ;
«Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην ΑΕΛ, έκανα φίλους που ποτέ δεν θα τους ξεχάσω. Έκανα φίλους μέσα στο ποδόσφαιρο και εκτός ποδοσφαίρου και θα μου μείνουν αξέχαστοι. Όλα ήταν τέλεια εδώ, είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ευγνώμων για όλους που γνώρισα για όλους στον σύλλογο για όλ’ αυτά που μου έδωσαν, μου φέρθηκαν υπέροχα. Οι οπαδοί περίμεναν τόσο πολύ για να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο τους. Ευχαριστώ για όλα και ήταν ευχαρίστηση μου που έπαιξα για πάρτι τους».

Είναι καλός πρόεδρος ο Αντρέας Σοφοκλέους;
«Πολύ καλός πρόεδρος ο Αντρέας Σοφοκλέους (στα ελληνικά)»

Τι έχεις να πεις για τον Κέρκεζ;
«Από τους καλύτερους προπονητές που είχα ποτέ. Είναι τρομερός χαρακτήρας, τον βλέπεις και τον σέβεσαι όλο και περισσότερο. Εντάξει τον Ιανουάριο είχαμε κάποια προβλήματα, δεν έπαιζα αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να τον σέβομαι και αυτός με σεβάστηκε πίσω. Δεν με έβαλε να παίζω λόγω των καταστάσεων αλλά το καταλάβαινα.  Θέλω να τον ευχαριστήσω με βοήθησε πολύ φέτος και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο Ντούσαν είναι ειδικός για την ΑΕΛ και νομίζω ότι θα συνεχίσει να φέρνει τρόπαια στην ΑΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top