Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα ο Ιορδάνου

Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα ο Ιορδάνου

Προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του ο Παναγιώτης Ιορδάνου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο, στην Ναυταθλητική Μαρίνα Τζιτζιφιών στην Αθήνα.

Στου αγώνες έλαβαν μέρος 84 αθλητές με τον Κύπριο ιστιοπλόο να καταλαμβάνει την 62η θέση στη γενική κατάταξη με 465 βαθμούς ποινής, ενώ κατέλαβε την 16η θέση στους U23.

Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και πολύ απαιτητικοί, ενώ μοίρασαν και τέσσερις νέες κάρτες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020.

Πρώτος ήταν ο Τζάιλς Σκοτ από τη Μεγάλη Βρετανία, στη δεύτερη θέση ο Νεοζηλανδός Άντι Μαλόνι και τρίτος ο Ούγγρος Ζόμπορ Μπέρετς.

Τις τέσσερις κάρτες για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020 έχουν κερδίσει η Ελλάδα με τον Γιάννη Μιτάκη, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Νορβηγία και η Βραζιλία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE