Στους λογαριασμούς των γεωργών οι αποζημιώσεις για ζημιές από τον περονόσπορο - €2,6 εκατ. το κονδύλι

Στους λογαριασμούς των γεωργών οι αποζημιώσεις για ζημιές από τον περονόσπορο - €2,6 εκατ. το κονδύλι

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23/5, με την αποστολή των σχετικών εμβασμάτων, η καταβολή γεωργικών αποζημιώσεων ύψους €2,6 εκ. για ζημιές που προκλήθηκαν από τον περονόσπορο στις καλλιέργειες των αμπελιών και της πατάτας κατά την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο.

 Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε εγκρίνει, κατόπιν πρότασης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, την καταβολή των αποζημιώσεων στη συνεδρία του στις 15 Μαΐου 2019.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE