LIFESTYLE

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πώς επέλεξαν να παρουσιαστούν οι γυναίκες των πολιτικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Πώς επέλεξαν να παρουσιαστούν οι γυναίκες των πολιτικών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλευρό των αγαπημένων τους συζύγων παρουσιάστηκαν το πρωί της Κυριακής (26/5) οι γυναίκες πολιτικών προσώπων στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα οι πλείστοι από τα πολιτικά πρόσωπα του νησιού έφτασαν στα εκλογικά κέντρα, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, συνοδευόμενοι με τις γυναίκες τους οι οποίες κατάφεραν να «κλέψουν» τις εντυπώσεις με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ενδυμασία και τον συνδυασμό των αξεσουάρ τους, οι κυρίες των πολιτικών προσώπων στάθηκαν αντάξιες στο πλευρό των συζύγων τους με αρκετές από αυτές να τραβάνε τα βλέμματα. 

Μερικές από αυτές, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, ήταν και οι συζύγοι των: Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος, Χρίστος Χρίστου, Δημήτρη Συλλούρη και Μαρίνος Σιζόπουλος. 

Η Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη, φόρεσε ένα μακρύ σκούρο μπλε παντελόνι το οποίο συνόδευσε με μια ριγέ φανέλα άσπρο-μπλε,έχοντας στο λαιμό ένα μακρύ κολιέ και στο χέρι ένα μικρό μαύρο τσαντάκι. Με χαμόγελο και περηφάνεια βρέθηκε στο πλάι του Νίκου Αναστασιάδη μαζί με τα εγγόνια της. 

Η κομψότατη Γιώτα Παπαδοπούλου επέλεξε να εμφανιστεί με ένα μπεζ σύνολο το οποίο συνόδεψε με άσπρο μπλουζάκι, τσάντα και γόβες ενώ παρατηρήσαμε το κοκκινάδι και τα αξεσουάρ να είναι σε γήινα χρώματα. Η γοητευτική κ. Παπαδοπούλου συνόδευσε τον σύζυγό της, Νικολα Παπαδόπουλο, μαζί με τα παιδιά τους. 

Η Εύα Κυριάκου - Χρίστου επέλεξε να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της, Χρίστου Χρίστου, με ένα μπλε -πουά σύνολο το οποίο συνόδευσε με ένα άσπρο περιδέραιο στο λαιμό της. 

Αντιγόνη Νικολαϊδου. Σύζυγος του Δημήτρη Συλλούρη, ντύθηκε σε συνδιασμό σκούρου πράσινου και μαύρου. Συγκεκριμένα φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα το οποίο συνόδευσε με πράσινο ελαφρύ πανωφόρι και κολιέ ιδίου χρωματισμού. Στο πλευρό του, φυσικά, παρευρέθηκαν και οι δύο του κόρες οι οποίες όπως θα δείτε, επίσης τράβηξαν τα βλέμματα. 

Η Μαριέττα Σιζοπούλου, σύζυγος του Μαρίνου Σιζόπουλου, επέλεξε να εμφανιστεί στο πλευρό του συζύγου της με ένα αρκετά εντυπωσιακό και γουστόζικο άσπρο σύνολο το οποίο συμπεριλάμβανε μοβ σχέδια. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top