ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν με την μοτοσικλέτα σε γκρεμό – Ανέσυρε τον οδηγό η Πυροσβεστική

ΠΑΦΟΣ: Έπεσαν με την μοτοσικλέτα σε γκρεμό – Ανέσυρε τον οδηγό η Πυροσβεστική

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29/05 στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, ζευγάρι 19χρονων Ελληνοκυπρίων οδηγούσαν την τετράτροχη μοτοσικλέτα τους στην περιοχή «Ζελεμένος» ανάμεσα στην Τάλα και στην Κοίλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο νεαρός οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε γκρεμό, γύρω στις 15:30 της Τετάρτης 29/05.

Από τη πτώση η συνοδηγός της μοτοσικλέτας και ο οδηγός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να ανασυρθεί ο οδηγός και η μοτοσικλέτα από τον γκρεμό.

Η κατάσταση της υγείας τους ευτυχώς δεν είναι σοβαρή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE