ΔΙΕΘΝΗ

Δεν έχει όρεξη για τον Κριστιάνο το κορίτσι

Δεν έχει όρεξη για τον Κριστιάνο το κορίτσι

Μόνο λίγες ημέρες κράτησαν οι φήμες για δεσμό της Βανέσα Χουπερκότεν με τον Πορτογάλο, καθώς η ίδια τις διέψευσε κατηγορηματικά.

Δεν είναι τελικά η Μεξικανή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η αντικαταστάτρια της Ιρίνα Σάικ στην καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τον υποτιθέμενο δεσμό είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες το ισπανικό περιοδικό «Diez Minutos», αλλά η ίδια η ξανθιά καλλονή φρόντισε να δώσει την δική της απάντηση μέσω των social media.

«Δεν έχω καμία όρεξη να γνωρίσω τον τωρινό κάτοχο της Χρυσής Μπάλας» έγραψε χαρακτηριστικά η Χουπενκότεν στο λογαριασμό της στο Twitter, αφού βέβαια η αρχική είδηση είχε κάνει το γύρο του κόσμου και η ίδια έγινε γνωστή παντού, ενώ μέχρι τώρα την γνώριζαν μόνο στη χώρα της.

Το περιοδικό στο δημοσίευμά του ανέφερε πως η γνωριμία τους έγινε στη Μαδρίτη με αφορμή μια αποκλειστική συνέντευξη που είχε εξασφαλίσει η Μεξικανή δημοσιογράφος με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης. Φαίνεται, τελικά, πως όχι μόνο δεν έγινε η συνέντευξη, αλλά η Βανέσα δεν ταξίδεψε καν στην ισπανική πρωτεύουσα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top