Ν. Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για αλληλεγγύη Ευρώπης προς Κύπρο, θα ληφθούν μέτρα για Τουρκία αν χρειαστει

Ν. Αναστασιάδης: Ικανοποίηση για αλληλεγγύη Ευρώπης προς Κύπρο, θα ληφθούν μέτρα για Τουρκία αν χρειαστει

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Ευρώπη συνεχίζει να στέκει αλληλέγγυα στην Κύπρο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας πως θέλει να πιστεύει ότι θα αποφευχθούν από πλευράς Τουρκίας οι περαιτέρω προκλήσεις για να αποφευχθούν τα όποια μέτρα. Πρόσθεσε πως εάν απαιτηθεί να ληφθούν μέτρα, θα ληφθούν.

Κληθείς να σχολιάσει την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Τουρκία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ότι «έγιναν τα αναγκαία σχόλια από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών. Να προσθέσω τι άλλο, εκτός από το να εκφράσω την ικανοποίησή μου για το ότι συνεχίζει η Ευρώπη να στέκει αλληλέγγυα", πρόσθεσε.

"Και θέλω να πιστεύω ότι θα αποφευχθούν από πλευράς Τουρκίας οι περαιτέρω προκλήσεις, για να αποφευχθούν τα όποια μέτρα. Εν πάση, όμως, περιπτώσει αυτό που καλά γνωρίζω είναι ότι παρακολουθείται στενά από Ευρωπαϊκής `Ενωσης και αν απαιτηθεί να ληφθούν μέτρα, θα ληφθούν», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE