Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Στο… ΛΟΦΟ για το γήπεδο της Λεμεσού! ΜΑΚΑΡΙ να’ ναι η τελευταία σύσκεψη

Σύσκεψη συγκάλεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για σήμερα στις 09:15 στο Προεδρικό, με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν με τη συνέχιση των έργων για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Κολόσσι. 

Επειδή υπάρχουν μπάζα στο έδαφος, θα χρειαστεί έξτρα κονδύλι, για γίνουν οι κατάλληλες εργασίες. Θα παρουσιαστεί σχετική μελέτη των μηχανικών του έργου.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί η ηγεσία του ΚΟΑ, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, η γενική λογίστρια Ρέα Γεωργίου κι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μακάρι να είναι η τελευταία… σύσκεψη, που συγκαλεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, για το μεγαλεπήβολο έργο της Λεμεσού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE