ΚΥΠΡΟΣ

Τους βγήκε η κούραση…

Τους βγήκε η κούραση…

Η Ανόρθωση δεν τα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Ο αποκλεισμός έφερε απογοήτευση αλλά και την γενική παραδοχή από πλευράς Ανόρθωσης, πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος. Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια να κυνηγήσει το σκορ που ήθελε. Οι παίκτες της «Κυρίας» ήταν εμφανώς κουρασμένοι και αυτό φάνηκε σε αρκετά σημεία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο δεύτερο, όταν «κατέρρευσε» μετά το πρώτο γκολ του Τζιμπούρ.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους, τόνισε πως σε κάποια παιχνίδια παίζει ρόλο η κούραση, κάτι που σημείωσαν επίσης με δηλώσεις τους οι Τζέισον Δημητρίου και Μαρίνος Μήτρου. Ο κόσμος βρέθηκε στην κερκίδα, στήριξε την ομάδα με θέρμη αλλά έφυγε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να σταθούμε, είναι η δυσκολία της ομάδας να καλύψει τα κενά των απουσιών της. Όσοι αγωνίστηκαν χθες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά η Ανόρθωση ήθελε το κάτι παραπάνω για να πετύχει τον στόχο της.

Το παιχνίδι Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και στην ομάδα κοιτάζουν τον σημαντικό αγώνα με τον Ερμή που ακολουθεί. Πάλι λαβωμένη θα παραταχθεί η «Κυρία», αφού θα απουσιάζουν οι Μαϊσουράτζε, Μάκος, Νούχου και Γκαρσία. Αμφίβολοι παραμένουν οι Αβραάμ και Κυριάκου.

Από τον χθεσινό αγώνα αποχώρησαν τραυματίες οι Μάκος και Νούχου, με την κατάσταση τους να ξεκαθαρίζει μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα περάσουν σήμερα.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top