Τους βγήκε η κούραση…

Τους βγήκε η κούραση…

Η Ανόρθωση δεν τα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ.

Ο αποκλεισμός έφερε απογοήτευση αλλά και την γενική παραδοχή από πλευράς Ανόρθωσης, πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος. Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια να κυνηγήσει το σκορ που ήθελε. Οι παίκτες της «Κυρίας» ήταν εμφανώς κουρασμένοι και αυτό φάνηκε σε αρκετά σημεία του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο δεύτερο, όταν «κατέρρευσε» μετά το πρώτο γκολ του Τζιμπούρ.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους, τόνισε πως σε κάποια παιχνίδια παίζει ρόλο η κούραση, κάτι που σημείωσαν επίσης με δηλώσεις τους οι Τζέισον Δημητρίου και Μαρίνος Μήτρου. Ο κόσμος βρέθηκε στην κερκίδα, στήριξε την ομάδα με θέρμη αλλά έφυγε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα.

Ένα ακόμη στοιχείο που πρέπει να σταθούμε, είναι η δυσκολία της ομάδας να καλύψει τα κενά των απουσιών της. Όσοι αγωνίστηκαν χθες, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά η Ανόρθωση ήθελε το κάτι παραπάνω για να πετύχει τον στόχο της.

Το παιχνίδι Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και στην ομάδα κοιτάζουν τον σημαντικό αγώνα με τον Ερμή που ακολουθεί. Πάλι λαβωμένη θα παραταχθεί η «Κυρία», αφού θα απουσιάζουν οι Μαϊσουράτζε, Μάκος, Νούχου και Γκαρσία. Αμφίβολοι παραμένουν οι Αβραάμ και Κυριάκου.

Από τον χθεσινό αγώνα αποχώρησαν τραυματίες οι Μάκος και Νούχου, με την κατάσταση τους να ξεκαθαρίζει μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα περάσουν σήμερα.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE