ΕΛΛΑΔΑ

Tι φοβερό είπε ο Αλέφαντος για τον Δέλλα

Tι φοβερό είπε ο Αλέφαντος για τον Δέλλα

Ο Δέλλας σύμφωνα με την ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου φταίει γιατί η ομάδα της ΑΕΚ έχασε την πρόκριση

 Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Αλέφαντος ανέφερε

«Ο Περέιρα παρέταξε την ομάδα όπως έπρεπε, και οι αλλαγές που έκανε μου άρεσαν. Αντίθετα ο Δέλλας εγκλημάτησε! Ο Δέλλας έχασε την πρόκριση. Στο τελευταίο 20λεπτο φαινόταν ότι θα βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, μάλιστα έριξα ένα τηλέφωνο και ρώτησα πόσο δίνει το στοίχημα στο λάιβ άμα βάλει γκολ ο Ολυμπιακός. Έδινε 4 εκείνη τη στιγμή που ρώτησα. Ε, όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο, ήταν ευκαιρία για το τι έπρεπε να κάνει…

Μύριζε από μακριά ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει το γκολ. Είχε κλείσει την ΑΕΚ στην περιοχή της, ο Δέλλας μόλις βρήκε τα σκούρα έκανε μεγάλα λάθη. Δεν βάζεις μέσα τον αργό Ντακόλ! Έκαναν πάρτι τα στόπερ του Ολυμπιακού, ανέβαιναν πιο ψηλά. Δεν βάζεις μέσα τον Ντούνη.

Ο Δέλλας ενώ ήταν σκορ πρόκρισης το 0-0, πήγαινε για να βάλει εκείνος γκολ! Δεν φύλαξε τα νώτα του. Δεν κλείδωσε την άμυνά του. Δεν επιτρέπεται να έχεις σκορ πρόκρισης και να σου κάνει αντεπίθεση ο Ολυμπιακός. Είχε χάσει λίγο πριν και την απίστευτη ευκαιρία με τον Ντοσεβί που τέτοιο γκολ μπροστά σε κενό τέρμα δεν το χάνει ούτε παιδί του σχολείου!

Ο Δέλλας έπρεπε να βάλει τρίτο στόπερ μέσα, εδώ το έκανε ο Ντι Ματέο μέσα στο Μπερναμπέου με τη Σάλκε προχθές, πήγε με 3 στόπερ και νίκησε τη Ρεάλ μέσα στην έδρα της! Ο Ντι Ματέο έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ ως προπονητής. Εσύ, κύριε Δέλλα, σου πέφτει βαρύ να βάλεις τρίτο στόπερ;

Στα χαφ δεν έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός αλλά και έτσι ήταν ανώτερος από την ΑΕΚ. Ο Τσόρι δεν ήταν στα καλά του, ούτε ο Μανιάτης μου άρεσε, ούτε ο Κασάμι, ούτε ο Μιλιβόγιεβιτς που καλά έκανε και τον άλλαξε, δεν τράβαγε ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά. Κλειδί η αλλαγή του Φορτούνη, βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό η είσοδός του.

Ο Χάρα έχω πει επανειλημμένως ότι είναι ανύπαρκτος ως τώρα, παρά το γκολ που έβαλε, στο ματς δεν έκανε τίποτα άλλο.

Από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη είχα πει ότι μου άρεσε πολύ αυτός ο νεαρός της ΑΕΚ ο Τζανετόπουλος. Μπορεί να γίνει σπουδαίο στόπερ. Τέτοια σώματα μου αρέσουν, τέτοια κορμιά.

Ήταν μία μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού, τώρα κατά 99% θα πάρει το νταμπλ. Και κανείς δεν θα θυμάται αν έπαιξε μπάλα ή όχι. Ο δε Περέιρα θα φτιάξει το βιογραφικό του, θα έχει να λέει στη χώρα του "κύριοι πήγα στην Ελλάδα και πήρα το νταμπλ". Τον κατανοώ που πανηγυρίζει έτσι. Δικαίωμά του είναι να πανηγυρίζει έξαλλα. Οι άλλοι ας κοιτάξουν να φτιάξουν τις ομάδες τους και να μην ψάχνουν συνεχώς δικαιολογίες, διότι ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα, αλλά παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» 

www.sportdog.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top